![]() |
Re: Cumpar Motor BMW E30
Quote:
Ce te ataci asha tare "frate" ??? Ce vrei sa iti zic ca am in garaj o pisica de 2.5 24v si 192 cp ??? Si mai am si un URS , si o Astra in care s-au bagat bani cu sacii si un Golf 5 ??? Crezi ca stau in vanzarea unui amarat de motor si in 300 de euro ??? :):):) Si ca sa nu va mai datzi cu curu' de pamant atat , il dau lu' Dumy gratis ... e OK ??? Sa faca o saramura din el daca e asha de varza ... eu deocamdata il am pe masina si merg cu el bine mersi cand am chef ! Asta ca sa nu va mai facetzi reklama ... Si ptr WPP : uite ce poate un motor de 2.7 ... http://wp1016621.wp027.webpack.hoste.../f00700/04.jpg http://wp1016621.wp027.webpack.hoste...458/f00458.htm - ce zice acolo ??? 420Cp si 650Nm ??? Si ca sa vezi ca discuta lumea mult mai "documentata" despre motorul asta chiar sub nasul vostru : https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/18383-bmw-e30-325e-m20b27.html Parca e vorba si de un URS din Bucuresti ... I-a da un ochi ... Parca te certai cu VECu' pe tema asta ... din cate imi aduc aminte ... pe topicul de "PROVOCARI" Si de B69HAI ... Intreaba-l tu de mine "frate" ... ca eu stiu cine e si ce a facut pana acum ... Tot respectul ptr el ... |
Quote:
2. Motorul ala nu are turbo de 324td :) in caz ca nu stiai exista m20 turbo si la 800 de cai!!! 3. Treaba cu Vec era alta si oricum masina respectiva era 4x4 si faptul ca imi pleca in fata o masina si pe 400m eram in fata spune tot... Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar nu mai vorbiti aiurea..m50 este cu mult superior fata de m20 in special cel fara vanos daca este folosit pt. curse (cine stie cunoaste) :) Ca sa faci un m20 sa fie aproape de un m50 stock dar in mintile lui tre sa bagi ceva bani in el. P.S. in caz ca nu ai dat ursu' si vrei sa-l pastrezi iti recomand un m50 fara vanos |
Quote:
Daca vrei sa fi respectat , respecta la randul tau ... daca vrei sa fi cunoscut , fa-te remarcat ! WPP // vreau sa dau ursul , nu sa investesc in el niste bani pe care nu ii mai recuperez ulterior ... si vreau ca sa cumpar inca o pisicutza ... cu motor mic ... sa fac schimb de motoare de la cea de 2.5 24v fara vanos pe care o am ... si sa vand apoi pisica care a avut motorul mic cu caroseria celei de 2.5 ... |
Ma dar nu va e greu ma sa scrietzi atata ca mie mi sar pune carcei la mana :!:
Si nu va mai certatzi degeaba ma baietzi fiecare cu parerea lui adik na daca nu vatzi certa vatzi plictisi :D |
daca ai un bmw ...esti :P
|
si daca te deranjaza ..'frate' era un tik..nu-l mai folosesc suparetzule..
|
Quote:
Omu vrea un motor ... Hai sa vedem cine il ajuta ... nu ? Ciao . |
si sadu-le ...si u ma sti...cand faceam liniutza cu alfa 33 iar u aveai opelu verde sad..:) poatre i-tzi amintesti...
|
Bai Virus incepi sa ma enervezi
Hai am inteles prima oara a doua oara dar deja ai inceput sa transformi topickul meu intr-un topick pentru discutzii generale si dupaia daca zic ceva ma ia "Domnul" Gabi ca eu sunt de vina si imi da ban sau mai stiu eu ce :!: |
Up......................................
|
motor 2000/24valve an 1998 km. 160000 pret.600e. tel.0723126000
|
scuze!!! dumy..:) nu te-ai suparat nu?
|
Nu mam suparat dar asa este :!:
Lasa ca gsesc eu motor astea ce au baietzi astia 24 de valve nu am frate bani de asa ceva mie imi tyrebe un 2000 simplu sa imi pot permite si eu |
Uppppppppppppppppp:!:
|
Hai baietziii astept oferte
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning