![]() |
Re: Date despre utilizatorii din Brasov
Nume:Costel
Alias: Don'Costelo Varsta:22 ani Ocupatia:electrician auto(din cand in cand si pe la scoala) Auto:Opel Ascona 2.0 BV-21-COX E-Mail:costel_cox@yahoo.com Tel:0724237115 |
k sa ma prezint...:
-> Marius alias Portta ->student ->posesor de Dacie Nova 1.6 ->pasinune: tot ce are motor si merge pe 4 roti!! ->BV-08-ZZE(stiu ca are nr de camion daar mi placut...:D) ->ca planuri......ceva mai Veninos sub capota si mult fumm...:D:D:D -> mess->> marius_portta@yahoo.com.... P.S- sper ca nu vam plictisit si ca no sa ma dati pe usa din dos afara!!!:D Tel-0747/112796.....:)) |
eu sunt din oradea.. dar.. sper ca ma primitzi printre voi.. cam am planuri sa ma mut in brashov... deci banuiesc ca ar fi bine sa cunosc lumea din`ainte ;)
> Roxana ma numesc >16 anishori.. [shtiu shtiu.. micutza.. da de condus conduc.. shi`mi plac tare mult mashinile] >eleva.. > id de mess : rockzy_babe aaa.. apropo.. ador tot ce tzine de munte.. catzaratul ..shi alte sporturi extreme. take care. ;) cius |
salutare
Tibi Passat TDI 115 |
Re: Date despre utilizatorii din Craiova
Ce faceti copiiii??/
Eu sunt un fericit posesor al unei Alfa Romeo 33...din 1993 1.7...8V OT-99-RUM Da numere de Olt Ma intereseaza daca se mai intalneste cineva la Brasov...anul asta VREAU SI EU 0744332932 |
sal
Bogdan 23 ani dacia break- vanduta renault megane 1.6 16v- vandut actual opel calibra 2.0 astept sa va intalnesc :) |
|
Bine ma, fie, dupa ziua de azi (n.r. 29 ) ma bag si eu sa ma forumesc cu voi, cine ma stie ma cunoaste :drunk:
|
Vali Gtt
Ma Numesc Vali Am 23 De Ani Am O Dacia Nova
|
SUNT DIN BRASOV SI AM NOVA ALBA BV 14 GTT bcmvalituning2004@yahoo.com
|
|
Silviu alias VALEO
1986 student Fan DACIA LOGAN 1.4 0741926867 BV 09 BLJ :) |
Lucian
1989 elev masina : probabil ursulet sau pisicuta (depinde de bani) masina lu taicamiu BV 69 RAU (logan verde inchis) deabia astept sa implinesc varsta legala pt carnet!! |
Sebi Armeanu
18.02.1991 Chevrolet Aveo momentan stock Hobbiuri:masinile de cand ma stiu si sporturile pe 4 roti(mai putin Formula 1) Astept cu nerabdare sa va surprind dupa ce imi iau carnetul,momentan raman mut la masinile unora dintre voi Messenger: s3bby2000 Fan Dacia pana la moarte(chiar imi pare rau ca am dat Berlina pe Aveo,dar la 18 ani o recuperez eu) Si asa de final: TRAIASCA BRASOVUL!!! |
Bogdan
17 ani Brasov elev Sunt in asteptarea carnetului,iar masina(cel mai probabil)dacia 1310 sau golf I Va salut pe toti si va urez multa bafta. |
All times are GMT +2. The time now is 02:39. |
- Copyright 2025 4Tuning