![]() |
Re: S-a furat BMW Seria 7 E32 NEGRU MAT B-21-PHO
Glumesti? ce manarie cu politia? ti se pare ca s-a furat o masina de zeci ,sute de mi de euro sa se merite sa se dea spaga in stanga si in dreapta?
Si cum sa te duci la EXPOZITIE cu o masina furata si unica prin felul in care a fost facuta? Cine a furat o a furat o pentru motor mai mult ca sigur , in rest nu vad ce ar mai putea lua de pe ea inafara de cateva piese de la interior... |
cand am spus expozitie am vrut sa ma refer ca poate fi in expozitia unui colectionar sau ceva de genu unuia care a comandat masina
|
Zilele trec , iar masina nu apare degeaba daca nu esti vre-un Becali nu o mai gasesti.
|
ORICUM e belea mare cine are BMW ...tot timpu dispare BANDOURI , iglinzi , embleme ;)) cam toti prietenii mei si cunoscuti au aceleasi probleme MAI nou unui prieten ia furat pana si EMBLEMA de la ML de la jeep mercedes :)))
|
Nu ma mir sa vedeti ca peste cateva zile gasiti masina cine stie pe ce strada abandonata fara motor ..sau cine stie ce piese importante..
|
Asta o spun cu parere de rau, dar masina nu v-a mai fi gasita.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lasă de la tine ..ai uitat cum e să ai 15 ani ? :D :hug: Să revenim la subiectul topicului ;) |
Quote:
:hug: |
Prea mult cacat pe langa pe threadul asta. Fiecare e mai destept ca celalalt.
Fratilor, cine a furato, avea de mult timp cartile facute. Masina nu mai apare, n'are rost sa ne cacam pe noi. Fara ceva cascaval gros dat in stanga si in dreapta (si chiar si atunci) nu se misca nimic. Nu mai vorbiti prostii. Ar trebui inchis treadul ca oricum pustimea de pe 4tuning nu are o treaba cu asa ceva. |
Mare pacat, stiam masina:( Masina era unicat in felul ei, deci nu are cum sa apara pe la noi.:(
|
Ma, o fi coincidenta dar tare as vrea sa aiba legatura cu masina asta (desi distanta e cam mare intre orase).... cand am ajuns acasa acuma imi zice maicamea ca a sunat la birou politia de frontiera. (matusa mea fiind notara) Cineva a falsificat o procura si vroia sa scoata spre moldoveni un BMW. Nu stiu ce model de BMW dar maine ii trimite fax cu procura falsificata.
Auzind asta m-am gandit la topicul asta cu bmw-ul furat de curand, poate au falsificat si in cazul tau la fel o procura precum tu chipurile imputernicesti pe x-ulescu sa poata iesi cu masina din tara. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning