![]() |
Re:
Quote:
|
ADy, na-i inteles este 1,3L si V4 adik 4 cil in V :wink:
si masina arata beton, ma mir ca la asa o caroserie zici ca e varza mecanic, si la directie. zi-ne plszz pretul de achizitie, si cum adik e grea ca Consul-ul meu are 1300kg si e mare pe langa Capri I, si un prieten a avut un Mk I si se tot plangea ca e usoara de fund cu un motor de 2.0L 4L, derapa tot timpul si s-a si rasturnat cu ea cand la 90kmph la o curba de 90 grade i-a fugit fundul si a lovit bordura si s-a dat peste cap cu ea. NAsol sa distrugi asa ceva desi zice ca e cam intreaga dar trebuie indreptata....NORMAL :shock: |
Re:
Quote:
|
pacat Ady :) Ford a facut V4 de 1,3 pt mai multe variante inca de mult pt Taunus 12m, Capri I si altele, V4 de 1,7 pt Taunus 17m, Capri I, cred ca si II si altele mai vechi, si pe toate modelele de Consul/Granada atat I cat si II la 75 CP, cele mai slabe din oferta Granada :(
oricum sunt dragutze..... Sa vezi asa bloc motor scurt si cand numeri fisele sa-ti dea tot 4 :lol: |
Re:
Quote:
Dar chiar nu shtiam k exista V4 :) Ms. pt. lamuriri |
cauta frate si tu pe google Ford Capri V4 si ai sa gasesti o multime de informatii
|
Re:
Quote:
|
Am si eu un motor V4 de Capri si nu am ce face cu el.
|
IL FACI CADOU??? :lol:
MAI AI SI ALTE PIESE??? |
7 Attachment(s)
my Capri... :lol:
Lucru la evacuare la 0 grade C !!! :twisted: SI INCA NU AM TERMINAT... :wink: |
Bravo vivi, asa te vreau! succes in continuare la proiect! 8)
|
salutare vivi...
si mult respect pt proiect si ce vrei sa faci... am si eu o intrebare care a re putzina (aproape deloc) legatura cu capri: de unde iau tipul de ulei care il scrie pe fordul tau: SELENIA (e un ulei special facut de fiat pt masinile din gama lor) si cum am o delta, as avea nevoie de el... nu il mai gases de peste 2 ani... multumesc mult |
Gasesti toata gama de uleiuri SELENIA la mine. :wink:
Este recomandat pentru FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO, IVECO. Pe mine ma sponsorizeaza importatorul pentru Romania!. :D |
Mama ce racorduri flexibile meseriashe ai frate... Belea de tot !!! :lol:
Sa le sudezi bine coane, sa nu rasufle pe langa, atunci cand ies flacari... :wink: |
Re:
Quote:
Am si un motor de Opel |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning