![]() |
Re: E36 - Refreshed
arata bine acum ,dar cred ca semnul ala de pe portbagaj cu power trebuie dat jos... acum depinde de tine ce crezi !
|
ehee,alta viata frate!! SO GOOD!:D
|
ehee,alta viata frate!! SO GOOD!:D narile le lasi asa nichel sau le faci negre?
|
Pe moment nasul il tin asa nichelat ca e nou si parca straluceste fain... dar pe viitor s-ar putea sa-i iau unul de carbon. |
Asa mai da.
Te misti repede :lol: |
1 Attachment(s)
Inca o poza de azi :rolleyes2
M-am apucat deja sa ma uit dupa jante, desi sunt in plan abia peste cateva luni sper... [cineva sa ma opreasca :lol:] Nici nu stiu inca daca astea se fac pe 5x120 si 17" pentru BMW-ul meu, dar mie mi-au placut. http://www.performance-direct.co.uk/...zo%20Black.jpg http://data.motor-talk.de/data/galle...gano-29606.jpg Ce ziceti de ele? |
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca o sa am cateva luni bune la dispozitie sa decid cu jantele :)) cel mai mult imi plac alea de pe la masina lui liviu. tex :rolleyes2
|
Quote:
|
Buna treaba. F frumos a iesit. Schimba jantele si apoi bara spate si praguri si e gata masina.
|
am impresia k jantele lui tex sunt ac schnitzer
|
1 Attachment(s)
INCREDIBIL CE TI-E SI CU SOFERII ASTIA DE CACAT DE PE LA NOI !!!
Acum o saptamana am terminat exteriorul, totul super ok, s-au chinuit mecanicii la bara din spate s-o refaca 2-3 zile bune, plus ca vopsitul m-a costat destul de mult pe chestiile astea si.... ce vad eu acum 2 ORE? MI-A PALIT CINEVA MASINA SI A PLECAT DE ACOLO RAPID. Bara spate mi-a facut-o varza, trebuie refacuta si revopsita complet, la doar o saptamana dupa ce mi-am facut-o si eu frumos. Deci inca nu imi vine sa cred cat de nesimtiti pot fi unii, putea sa stea si el, ca o dadeam la pace cumva, ca doar sunt de treaba si nu il plezneam, DAR SA PALESTI ASA MASINA SI SA FUGI CA UN FRAIER??? Nu am cuvinte... |
Asta sa fie ca o invatatura de minte. De acuma in colo cand parchezi , uita-te ce masini ai pe langa si ce numere au...si va fi mult mai usor in gasirea lor in cazul unui incident neplacut. Multa bafta si sper sa o refaci cat mai repede si cat mai bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning