![]() |
Re: CJ89TDR
Ce mor eu frate pe astia care pun tevi de canalizare la filtrul de aer...Cu banii care i-ai dat pe tevile si coturile alea cumparai 10 furtune din alea originale pentru filtrul de aer...sincer mai bine da tigania aia jos, si pune furtunul original ca sa traga lejer aer.. Si inca un mic sfat, la jantele alea trebuie sa cumperi un cauciuc cu talon mic...ca sa dea bine, in rest arata bine masina si spala comp. motor;) in rest Multa multa bafta cu ea la multe modificari:twisted:
|
sfatu tau ii bun dar furtunu oroginal ii 2 mil omu imi pun dinala din aluminiu numa sa fac rost de finante:D
|
Quote:
|
Tevi dealea de PVC si la turbina am vazut puse ca asa ii romanul ieftin dar sa tina mult,nu ar da bani pe ceva facut cum trebuie si frumos las ca merge si asa.
|
de unde pot sa imi fac roast de o fustita ca am ramas fara ea :((o ramas intr-o denivelare urata pe la munte:(
|
Quote:
|
msms mult o sa caut sper sa gasesc nu sti cam cat costa fustita ai de golf3 in dezmembrari ?
|
cine teo pus sa meri la rasca coptile :D ... daca nu stii umbla pe drumuri de alea, numa strici masina
|
dac este denivelari la romani ma ce vrei si u :D
|
de unde imi pot face rost de stikar cu 4tuning?
|
cine ma poate ajuta sa imi explice cum se schimba radioatoru din interioru masini la supernova? ii greu de schimbat ms msult sau un manual de reparati in care sa ma mai uit sa stiu cat de cat despre ce ii vb
|
eu l-am schimbat singur, nu e chiar greu dar ai multe de demontat la interior
|
trebe sa demontez toat consola?
|
3 Attachment(s)
cu incaltamintele vopsite si cu fustita noua
|