![]() |
Re: Masina Mea BC 92 BDG
Quote:
|
arata frumos masina...fa-i jantele albe, lasa garda garda jos, si dupaia sa lucrezi si la interior.
|
la interior am inceput prin a schimba plafonul cu material textil plusat si fetele de usi mai am de lucrat la bord de care m'am apucat sa il personalizez:))adica l'am dublat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
va rog frumos dati'mi si mie un sfat sau o parere... m-am apucat de toba...am facut-o din tabla de inox dar nu i'am sudat capacele spuneti'mi si mie dak este nevoie sa bag ceva in ea de ex am vazut k TCM a bagat vata de sticla pe peretii tobei voi ce ziceti cum e mai bn sa o las goala inauntru sau sa ii pun ceva nush ce... vreau sa o fac cat de cat bn, sa se auda un sunet cat de cat gros, oricum nu am pretentii ca motorul de dacie sa se auda precum un v8:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masina a revenit la bara stock pe spate iar toba a prins grai:)):X:Xcurand si poze
|
6 Attachment(s)
He he de cand nu am mai dat pe aici...hai sa va arat ce am mai facut si eu pe la masinuta...oricum sa nu va faceti prea multe sperante ca nu e mai nimic important:D...Am mai vopsit ramele la usi...am trecut de la 1.4 la un mot de 1.3 pana adun piese pt cel de 1.4...am schimbat bordul dupa o incercare esuata de a'l modifica...nu ca acum ar fi reusit...aaa si am schimbat si spoilerul fata deoarece pe primul mi l'a lasat un prieten in primul podet care i-a iesit in cale:oops: pun si ceva poze facute cu fixul in dimineata aceasta:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning