Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina Mea BC 92 BDG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/199868-masina-mea-bc-92-bdg.html)

BC 92 BDG 10-11-10 16:42

Re: Masina Mea BC 92 BDG

Quote:

Originally Posted by BR 02 GKI (Post 3799175)
Poate n-am nici un drept,dar părerea mea este că dacă ai Dacie,o laşi Dacie frate,nu o faci Dacie+Bmw+Lambo+Fiat+alte aberaţii.O dacie trebuie să arate cāt mai clean şi cāt mai bine şi să meargă perfect că deaia face toată lumea mişto de noi,posesorii de Dacie.Ai Dacie fă-o să arate a Dacie nu a gunoi īmpopoţonat.

Nu ma supar fratica este parerea ta si ai tot dreptul este un topic public....cat despre gunoi impopotonat nu mi se pare k am fel si fel de abtipilde,stickere, prize false etc.bara fata mie sincer imi place spre deosebire de cea orig.. si nu vreau sa o fac BMW, Fiat sau altele pur si simplu imi place aspectul;)

Thomas Everywhere 10-11-10 17:02

arata frumos masina...fa-i jantele albe, lasa garda garda jos, si dupaia sa lucrezi si la interior.

BC 92 BDG 10-11-10 18:07

la interior am inceput prin a schimba plafonul cu material textil plusat si fetele de usi mai am de lucrat la bord de care m'am apucat sa il personalizez:))adica l'am dublat

Thomas Everywhere 10-11-10 18:17

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3801517)
la interior am inceput prin a schimba plafonul cu material textil plusat si fetele de usi mai am de lucrat la bord de care m'am apucat sa il personalizez:))adica l'am dublat

cum l-ai duplat?

BC 92 BDG 10-11-10 18:40

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3801538)
cum l-ai duplat?

cand il voi termina voi pune niste poze ca e cam greu de explicat:D

Thomas Everywhere 10-11-10 19:54

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3801599)
cand il voi termina voi pune niste poze ca e cam greu de explicat:D

ok, sunt chiar curios...bafta cu lucrarea!

BC 92 BDG 11-11-10 16:25

va rog frumos dati'mi si mie un sfat sau o parere... m-am apucat de toba...am facut-o din tabla de inox dar nu i'am sudat capacele spuneti'mi si mie dak este nevoie sa bag ceva in ea de ex am vazut k TCM a bagat vata de sticla pe peretii tobei voi ce ziceti cum e mai bn sa o las goala inauntru sau sa ii pun ceva nush ce... vreau sa o fac cat de cat bn, sa se auda un sunet cat de cat gros, oricum nu am pretentii ca motorul de dacie sa se auda precum un v8:))

Cosmin-SNR 11-11-10 17:32

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3804009)
va rog frumos dati'mi si mie un sfat sau o parere... m-am apucat de toba...am facut-o din tabla de inox dar nu i'am sudat capacele spuneti'mi si mie dak este nevoie sa bag ceva in ea de ex am vazut k TCM a bagat vata de sticla pe peretii tobei voi ce ziceti cum e mai bn sa o las goala inauntru sau sa ii pun ceva nush ce... vreau sa o fac cat de cat bn, sa se auda un sunet cat de cat gros, oricum nu am pretentii ca motorul de dacie sa se auda precum un v8:))

Pune si tu vata din aia, si pune si niste plasa ceva pe acolo, ca sa aiba un sunet gros si ingropat, gen Cielo;)

TheFasterMan 11-11-10 17:45

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3804009)

salut!!!m`am uitat peste topicul tau si am vazut ca esti din onesti.Si eu sunt din onesti:).Poate ne vedem sa stam la o vorba....:)

BC 92 BDG 11-11-10 19:02

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 3804189)
salut!!!m`am uitat peste topicul tau si am vazut ca esti din onesti.Si eu sunt din onesti:).Poate ne vedem sa stam la o vorba....:)

Cum sa nu... asi fi incantat

TheFasterMan 12-11-10 19:45

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3804433)
Cum sa nu... asi fi incantat

pe unde stai in onesti?:)

BC 92 BDG 13-11-10 20:27

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 3807354)
pe unde stai in onesti?:)

pe langa benzinaria Stefan Luchian Impex...sau First Class:)

TheFasterMan 14-11-10 21:50

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3809870)
pe langa benzinaria Stefan Luchian Impex...sau First Class:)

aaaa...am inteles,eu marti seara ajung pe la onesti....poate facem o iesire pana pe carom

BC 92 BDG 17-11-10 20:16

masina a revenit la bara stock pe spate iar toba a prins grai:)):X:Xcurand si poze

BC 92 BDG 20-02-11 11:36

6 Attachment(s)
He he de cand nu am mai dat pe aici...hai sa va arat ce am mai facut si eu pe la masinuta...oricum sa nu va faceti prea multe sperante ca nu e mai nimic important:D...Am mai vopsit ramele la usi...am trecut de la 1.4 la un mot de 1.3 pana adun piese pt cel de 1.4...am schimbat bordul dupa o incercare esuata de a'l modifica...nu ca acum ar fi reusit...aaa si am schimbat si spoilerul fata deoarece pe primul mi l'a lasat un prieten in primul podet care i-a iesit in cale:oops: pun si ceva poze facute cu fixul in dimineata aceasta:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning