![]() |
Re: Machetele mele - alex_muresan2009
9 Attachment(s)
MINI COOPER 1/18 BBURAGO ITALY
PORSCHE 911(1994) 1/24 BBURAGO ITALY |
frumos cooper-ul:X
|
Imi place cum arata Mini, interiorul e facut frumos, culoarea este altceva fata de ce am mai vazut:!:
|
@2010:si mie mi-a placut culoarea mini-ului...nu prea am vazut culoarea asta...de aia am luat-o(am gasit-o in germania)
|
Ce patetic...Mini Mini bla bla bla:evil: voi chiar nu vedeti frumusetea aia galbena....vai vai costi chiar tu..nu ma asteptam.Faina, superba..un 911 de colectie...si Mini e fain, dar parca 9111 nu l-a observat nimeni.parca nici nu era:shock:
P.S:Alex, scuze ca te-am usurat de un GTO...sa prezinti Silvia cand vine..imi fac si io timp ptr Rosu... |
Quote:
Porcele e cool si el da nu pe galben.. |
@FED_express:cu siguranta voi prezenta silvya cand va ajunge....sunt nerabdator sa o primesc...
@2010:si eu sunt de acord cu tine in legatura cu galbenul de pe porsche....nu prea o avantajeaza... |
10 Attachment(s)
vad ca nu mai sunt atat de multi care sa se uite la colectia mea...dar tot voi mai prezenta si astazi
FORD FOCUS 1/24 BBURAGO ITALY DODGE VIPER RT/10 1/18 BBURAGO ITALY |
Quote:
|
multumesc multumesc
|
Quote:
|
Focus are o culoare fff frumoasa, am avut si eu dar pe un bleo nasol iar Dodge la fel arata foarte bine:!::!::!: Hai cu Silvya
|
multumesc...zilele viitoare vine si Silvya...
|
Viperul asta cred ca e cel mai frumos model de viper produs vreodata, parerea mea:-P
|
10 Attachment(s)
BUGATTI 110EB 1/18 BBURAGO ITALY
VOLKSWAGEN NEW BEETLE 1/24 BBURAGO ITALY |
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning