![]() |
Re: dacia 1300
ma mai gandesc in privinta exteriorului,estimez ca in maxim o luna as vrea sa ma apuc de ea...
ps:la drum lung s-a comportat super ok m-ai ales pe autostrada :) |
imi cer scuze pt greseala: "mai"
|
Suuuuuuuper mashinutza asta....dk reushesc sa imi fac si yo un la fel....o sa fiu super fericit!!!!tzine-o tot asa!!!baftelu! PS:yo sunt km nou in astea....poate sa imi explice si mie mai exact c inseamna Gordini style???PLIZZZZZZZZZ!!!scuze offtopic-ul!:D
|
gordiny style inseamna...fara barele de protectie si cu 2 dungi albe de jur imprejur...da si tu un search pe google eu nu am reusit sa-ti pun poze sa vezi despre ce vb...
bafta! |
10 Attachment(s)
cam asa veva e gordi, bine...acum d poti sa o faci diferita. gordi se intelege fara bari si cat mai simpla. uite nishte poze cu gordi f reusite, un pik abatute d la regula.
|
Pentru cei pasionati de Renault12 Gordini:wwww.gorde.org
|
lumea vad ca are un net mai valabil :D
|
ms mult d poze...!!!dar am si yo o intrebare....:dk o faci asa nu ai probleme cu gaborii??accepte asa fara bari?? Ink odata ms mult pt poze!CaLIN 1 vezi k nu iti merge link-ul!!!
|
normal ca ramai fara talon ca si cum ai zice...talon :)
asta e site-ul : http://gorde.org/ ;) |
fara sa te superi sper...eu stiam ca la dacii pozitiile alea laterale se pun in spate nu in fatza..pe aripa aia trebuia sa pui pozitii rotunde..
|
Alea rotunde de care vorbesti sunt chiar urate! parerea mea! zici k ti-ai pus 2 vafe(de inghetata) :lol:
...si am vazut dinalea numai pe break-urile alea care veneau la piatza cu varza :D |
Quote:
iti spun eu cum sta treaba...in spate se pun rosii pe fata galbene cum am eu ...le-am pus din motive si motive... vezi ca sunt niste dacii intre 86-90(parca)la care s-au pus pozitiile alea si in fata(galbene) si in spate(rosii) DE FABRICA...tie ti se pare anormal pt ca lumea le da jos si numai vezi cu pozitii acolo ;) bafta! |
da asa e ...scuze acum mi-am amintit ac sunt si rosii :lol: oricum la tine e prima data cand vad pe fatza asa ecva...poate nu am fost eu atent dar ..in fine :)
|
Quote:
bafta! |
cristi...mai traiesti???ceva nouy la masina ...sau a murit topicul??asteptam...baftelu!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning