![]() |
Re: Renault Megane 2 1.5 dCi
Up cu tine! :D
|
Daca stau asa bine eu sa ma gandesc masina asta mi-a mancat viata :) am bagat intr-un an nu multi,ci foarte multi bani!
Si sa o luam asa... Distributie, pompa de apa,curea accesorii Filtre, ulei - de 2 ori la 10 000 km Placute frana fata + discuri frana fata Placute frana spae + discuri spate Amortizoare fata + Kit flanse Bielete directie stg + dr de 2 ori Bielete antiruliu stg + dr Capete de bara stg + dr Rulmenti roata fata stg + dr Faruri noi cu day light Spoiler fata + spoiler spate (pe RCA la altii,bine aranjate la ochi,stiti voi) + diferite elemente vopsite Bucse brate (mici + mari) stg + dr 2 Injectoare Delphi si mai am in plan inca 2 zilele ce urmeaza (deci e ca nou motorul) Este in plan folierea geamurilor + a masinei ALB MAT Cauciucuri iarna fata - spate SPORT (cu profil V) 196/65 R15 ITP luat pe bune, valabil pana in Mai 2012 Sa fac un pret la tot ce am bagat? Masina e ca noua! |
Ca tot a dat frigu,am zis ca..hai na! Si bujii noi! UP!
|
Mai negociem .... UP UP UP !
|
UP! UP! UP! UP!
|
vrei sa o vinzi,dar bagi in continuare bani in ea.... :D,mereu ii mai schimbi cate ceva :))
bafta la vanzare,arata bine masina! free up |
Salut!
Daca unii isi tin masina acasa si o folosesc pana moare,asta e! Eu unu asa sunt, daca ceva cere, ii dau ! Pt ca atunci cand am nevoie de ea,urgent,e langa mine si ma duce unde vreau! Si voi baga mereu bani in ea!!!! Atat timp cat e la mine va fi super intretinuta mecanic! La exterior....mai are bube,julituri,zgaraieturi,asta e!!! Dar mecanic sa mearga ca am nevoie de ea! Si daca cineva o va cumpara,o va lua buna nu rea!!! |
Up! Up ! Up!
|
Variante in continuare !
|
Sa nu mai pun ca are si baterie noua,gata de iarna! ! ! ! !
|
Accept si benzinare la schimb! Motor mare, mic ! Nu conteaza!
|
I-am schimbat azi si pompa pt spalatorul de parbriz ca facea figuri! Si... daca tot vine iarna... sa nu am probleme! Mai bine!
Negociabil .... ! |
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-2000-a.html
te intereseaza? |
Salut!
Si presupun ca vrei si o diferenta! La cat sa fie? Te gandesti si te astept cu un raspuns! |
Up! Asa ca tot vin Sarbatorile si creste taxa de inmatriculare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning