![]() |
Re: My Super Nova
De ce nu iti faci pleoape direct din capota...arata mult mai misto....si lasa autocolantele....:)
|
Nu stie cineva unde gasesc niste prelungitoare la spoilere? si cam cat ar costa? :)
|
la orice dealer autorizat dacia. costa in jur de 250 mii bucata
|
bai mane tu ai o problema majora. in fiecare post al tau zici ca nu ai bani, sau ca nu shtii cat costa
nu offence, shi eu sunt in gaura da' asta nu ma impiedica sa lucrez la mashina btw ai fost pana acum la vreun service sau la vreun atelier care lucreaza in fibra sa intrebi macar cat te'ar costa??? hai sa iti zic romaneshte pleoape (cum vrei sa le faci, din capota sau separate)daca le faci tu nu te costa mai mult de 75-100.000 lei cu spoilere sau prelungiri ajungi la mai mult, in jur de un mil ambele la praguri te sfatuiesc sa nu te bagi, da' gaseshti ceva pe la 500 de mii, mai pui un pic osu la treaba shi chiar iese ceva dragutz P.S. preturile pe care le'am dat sunt informative shi implica strict materialu' ca doar omu shi'o face cu mana lui sporrrr din SN sau nova faci ceva dragutz |
3 Attachment(s)
am pus niste plasa la masca, si am pus niste leduri. cum vi se pare? :)
...deocamdata, vreau sa mai pun niste leduri albastre si in masina la picioare, si eventual in spate. |
Quote:
...de suparat nu ma supar, chiar nu am de ce, ma bucur ca ai postat aici :) si e SuperNova :P |
asa baga leduri la greu si fao OZN ca e marfa rau eventual niste cutiutze de la ouale de ciocolata in antena niste cd-uri in geam /fara suparare da mie unu nu imi place si tot supernova am si eu :D
legat de filtru de aer sport a incercat cineva unul mai bunicel se simte ceva diferentze ???? |
eu.....si surprinzator merge mai bine si are un sunet demential, zici ca ai vreun 2.0 sub capota :)) cel putin asa facea la mine
|
eu nu stiu cum e cu filtru de aer,ca nu am, dar as vrea sa-mi pun si eu unu de curand, ca am auzit ca merita treaba.
deocamdata vreau sa termin cu partea din fata :-P , sa-i vopsesc spoileru si masca...ma tot gandesc in ce culoare, negru sau culoarea masini:?: ...:) voi ce ziceti? |
pai daca o faci neagra nu are rost ca e deja neagra :D daca vrei fao culoarea masinii.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
..niste poze cu partea din fata, nu prea reusite pozele :D
|
Sexi masina....daca vrei facem o afacere....imi dai masina ta si inca 4000 pe a mea!!!glumesc:P
|
dac vrei, imi dau tu masina ta + 4000 si ti-o dau pe a mea :))..sau nici nu e nevoie sa dai diferentza, accept numa la schimb :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning