![]() |
Re: Fan Rover 75 ??
1 Attachment(s)
Quote:
2. pinul 8 la pinul 4 sau la masa (4 este conectat la masa) timp de 4 secunde 3. stop contact 4. desfaci conexiunea Atentie !!! O faceti pe proprie raspundere, nu am verificat. O conexiune gresita prajeste ceva sigurante. "Scula" recomandata - o agrafa de birou desfacuta. |
e pomana la baniii astia. nu pricep dc masinile din uk au preturi asa mici.x(X(X(
|
Scuze ca ma bag peste dar as vrea sa-mi schimb volanul al meu este dus (pielea jupuita) cu unul ca cel pe care il ai in poza de ID. Am un Rover 75 (2002) si daca ai o idee si de pret ar fi super. Merci anticipat.
|
da iti aduc eu. este 60 lire fara transport.NOU.
|
salut,
numele meu este Dragos si vreau sa imi iau luna asta un 75. cei care au 75, imi puteti spune si mie cate ceva despre intretinere?? motor probabil diesel, insa nu se stie cu siguranta, peste 100.000 km, varianta cu volan imbracat in piele + lemn ( mahon), nu prea stiu gama de echipare rog habarnavistii sa se abtina. |
e vb de connoisseur belea masinile, ia'ti una favorita mea e neagra.:D
|
dar cum este intretinerea, scumpa, ieftina
au probleme anume, din ce am citit, ambreiajul face figuri are bube ascunse etc |
salutari...am cumparat un rover 45 td connoisseur din anglia...masina e foarte frumoasa si bine intretinuta
|
Frumoasa masina, chiar ca se vede ca a fost bine intretinuta.
Sa o folosesti sanatos! :) In cel mai fericit caz se poate rezolva prin reglarea cablului de ambreaj de catre un mecanic (5 min) ... sau trebuie schimbat kitul de ambreiaj :( ... sau e vorba de altceva. (simptome haraie cand o bagi in marsalier si intra un pic mai greu in treapta I) Nu cred ca vorba de cutie. Cam aceeasi problema am avut-o si eu. Dar cu siguranta ceea ce spun eu sunt doar presupuneri, cred ca un mecanic iti poate spune rapid care e problema. |
nu e frate cutia , in cel mai rau schimi ambreaju(disc placa rulment si pistonul de presiune) sau cam asa cva.
asteptam poze:D |
Quote:
|
multumesc de pareri si sfaturi!!
|
Quote:
Tine-ne la curent. Sper sa-ti rezolvi cat mai repede problema. |
Salut ! Am un Rover 75 de 2000 V6 si sunt super incantat de masina ! M-ar interesa dealeri , reprezentante sau service-uri specializate in zona Timisoara , Arad ...Stie careva ?
|
Cum se circula cu volan pe dreapta? Se poate inmatricula, sau mergi cu nr de Anglia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning