Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/1970-afterdark-racing.html)

shadow 18-10-04 23:32

[T3m]b3|| Mersi!!! Sa fie!!!
Si o sa fim prezenti si la linia de start!!! :twisted: :twisted: :twisted:

luca 20-10-04 23:24

Shadow e greu cuvantu' ala pe care-l porti?, ca vad ca te-a cam deselat :lol: :lol:.
Nu mi-l dai si mie sa dau o tura?
:lol: :lol: :lol:

shadow 20-10-04 23:26

Nope!!!!
Inca ma descurc cu el!!!

amadeus_and 20-10-04 23:42

Shadow, felicitari pentru \"functie\"...
off-topic: Mishto semnatura... :twisted:

luca 20-10-04 23:50

Mda :lol: :lol: , cred ca are o boala, fura semnaturi :lol: :lol: , si pe a mea vroia sa o fure dar i-am dat peste nas :lol: :lol: , lasa ca vorbesc eu cu el, sa nu il dai in judecata :lol: :lol: , ca e mai emotiv :lol: :lol:
Acu trebuie sa ma ascund o luna ca are pusca cu alice si ma vede cand ies din scara, cred ca ma umple de plumb. Dar nu ma pot abtine.
:lol: :lol:

shadow 21-10-04 00:15

Scuze amadeus!!!
Nu am vazut ca era a ta!!! Mie mi-a dat-o un prieten si mia placut. O schimb!!!

amadeus_and 21-10-04 00:25

Iti dai seama ca si a mea e ciordita...dar am luat-o de pe Supraforums... :twisted:

luca 21-10-04 16:28

Prieteni cine a pus aberatia asta cu presedinte si vicepresedinte, eu Shadow si Radu suntem membrii fondatori AfterDark Racing (cu D mare)
nu exista presedinte, vicepresedinte. Presedinte este cel care conduce iar pe mine nu ma conduce nimeni, asa ca scoateti alea, Shadow este un purtator de cuvant al unui club nu presedintele.
Macar vorbiti si voi inainte sa scrieti astfel de lucruri. :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:

ZoliaT 22-10-04 11:51

vezi msg pe PM.

Bogdan_16v 22-10-04 14:33

Luca - era un comentariu care nu avea ce cauta aici

shadow 22-10-04 18:09

Nu sariti pe Luca ca aici nu a fost el de vina!!!
Aici am fost eu de vina; a fost o lipsa de comunicare la noi datorita faptului ca eu am fost plecat si nu am avut timp sa vb. cu toata lumea.
Se mai intampla. Scuze!!!! Vina mea!!! :oops: :oops: :oops:

[T3m]b3|| 22-10-04 18:20

Din partea mea...atzi fost...spoveditzi ! :P :mrgreen: :peace:

luca 22-10-04 18:46

Ma Bogdane nu se ataca cel caruia ii este destinat mesajul si te ataci tu, care e problema ta?
Aici vorbesc numai cei din AfterDark si cei cu intentii bune, daca tu vrei sa te certi cu cineva du-te la Arena si gata.
Sugerez stergerea postului lui Bogdan_16v, nu are ce cauta pe topicu AfterDark.
Quote:

Din partea mea...atzi fost...spoveditzi !
Tu nu esti Mitza? :wink:

Bogdan_16v 22-10-04 21:18

Si eu sugerez sa fii mai ponderat in asemenea vorbe...mai ales ca nu te-a jignit nimeni, ci dimpotriva, iti pusese un titlu care ar fi trebuit sa te onoreze...dar ma rog, \"pe tine nu te conduce nimeni\"...nu puteai sa-l rogi frumos pe ZoliaT pe pm sa-ti schimbe rangul? Asa ar fi fost mai civilizat, parerea mea...

shadow 22-10-04 21:55

Haideti sa incheiem acest subiect. A fost o greseala de a mea si gata!!!
Nu are rost sa ne certam pe teme din astea.
NU????

All times are GMT +2. The time now is 00:55.

- Copyright 2026 4Tuning