![]() |
Re: E30 - M3 x2
dar arata prea bine :D si sper sa arate tot asa in continuare :lol:
|
chiar o sa arate mai bine. si dupa ce schimb si distributia trebuie sa mai tina inca 200.000km .
|
Quote:
|
Am vazut M3-ul negru parcat pe langa UTCB....am vazut si mai multe BMW-uri cu AOX la numar parcate tot pe langa facultate, dar nu mi-a trecut prin minte ca toate au acelasi proprietar.....
Felicitari, sa te bucuri de toate masinile fara incidente. SUCCES.... P.S.: La ce facultate esti student? |
3 Attachment(s)
am avansat un pic astazi. am pus chederele noi la portbagaj si portbagajul
|
2 bijuterii. No comment
|
ursu rosu este de vanzare. pretul se discuta in particular.
P.S. fara intrebari de ce o vand si etc... |
dami un pm cu pretu asa de curios :sad: dacan u te superi
|
pai mai pui 10000 peste cat ceri si-ti cumperi EVO3 :lol: d'aia o vinzi!
oricum stiu ca ai fost disperat si ai dat f mult pe el! iti pot da ursu' meu Alpina(daca mai esti fan 4x4:oops:)si diferenta sau alte masini! |
Quote:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vrqalza2chzd |
totusi nu inteleg ce legatura are v12 cu masina mea ? ce imi arati tu este un e36 cu v12 . nu ma deranjeaza dar nu inteleg legatura.
astazi am mai facut 0.1 % din ce mai e de facut. am pus lampile interioare si manerele. 90% am stabilit motorul. voi merge pe S62. am avut ocazia sa conduc M3 E30 cu motorul asta in germania. am participat la montarea unui S62 pe o caroserie E30 in romania. asa ca exista si experienta. acum ma apuc sa caut motorul. |
Succes cu masinile ,ai doua bijuterii.Si eu raman la parerea ca e30 M3 e cea mai frumoasa masina scoasa de Bmw vreodata.Pacat ca nu se mai fabrica:-)
|
dezmembreaza cineva urs coupe cu trapa in bucuresti ? am nevoie sa vad daca
izolatia fonica de pe plafon este la fel ca la M3. sau o poza cu un plafon de urs coupe cu trapa , fara tapiterie. |
Este identica (inclusiv cea de pe stalpi).
PS: Vezi si aici : http://www.m42club.com/forums/showthread.php?t=6348 |
pe mine ma intereseaza 2 bucatele mici care vin chiar la imbinarea intre stalpii spate si plafon. o sa merg azi sa vad o masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning