Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo ysm (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/196680-cielo-ysm.html)

cristy_4speed 17-07-10 15:11

Re: Cielo ysm

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3516732)
Observ ca ai si admiratoare ... :P

da e nevastasa!

si dupa 2 luni de munca la mn + inca una la vopsit .....a iesit cva frumos :P chiar imi place mult bafta sobo si te astept la mn la garaj cu ea sa o vad mai bn :P

Rob3rt_espero 19-07-10 21:01

Trebuia sa faci ceva mai simplu la bari, mi se pare cam exagerat...era mult mai ok, in rest arata marfa...
Incearca sa faci ceva si cu farurile si semnalele, nu le lasa asa...macar fara galben la semnale.

Bafta.

Sobolanu*Original 20-07-10 20:32

o sa fac bosule dar in august , o sa fiu in concediu .:twisted::twisted:

casp3r75 20-07-10 22:14

buna treaba... stai cumva pe la ira? pe langa benzinaria aia spre aparatori?

app baga poze cu panourile de la usile de pe fata cum vin :D

Sobolanu*Original 22-07-10 20:23

Acolo muncesc la Ira , linga benzinarie (Service Viorel) .:evil:

casp3r75 22-07-10 20:49

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3536214)
Acolo muncesc la Ira , linga benzinarie (Service Viorel) .:evil:

te`am vazu de cateva ori :D
ne arati panourine?:sad:

Sobolanu*Original 23-07-10 18:57

Interiorul il voi monta in august cum am mai spus, pana atunci am alte treburii.
voi face poze la tot interiorul in timpul montajului .pana atunci suspans

p.s mai inportant acum este sa fac ITP :twisted::twisted:

ovidiu89 23-07-10 19:51

masina a iesit foarte bine, dar pentru mine unu sunt unele lucruri care nu dau asa bine.
-bara fata e prea exagerata.
-nu am reusit sa citesct tot topicul dar ai ceva suspensie sport? daca nu, are nevoie urgenta de asa ceva pentru ca din lateral nu arata asa bine

marian22 23-07-10 22:28

1 Attachment(s)
ai dreptate ovidiu eu zic ca modelul asta mergea

Sobolanu*Original 24-07-10 18:55

- Suspensie sport are ysmail de 2 ani drop 40/60 Tatehnix .

9

Maryus96 28-07-10 23:17

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3513477)
POze cu Ysmail vopsit. maine revin cu poze pe lumina

ps am sa va bag si filmarea de la cabina cit a putut vopsitoru sa faca :D

mie unul imi plac barile...sunt destul de joase..foarte bine asezate...nuuu dealea exagerate...racer doar...masina are o imagine buna...dar daca te ocupi mult de ea...te va rasplati..daca nu .i schimbi motorul..macar pune.i piese sport (filtru de aer,turbo d
suflanta,evacuare borla,piese de carbon saq o faci mai usoara)eu atat am de spus..masina imi place..tine-o tot asa

B-99-SAA 29-07-10 12:30

Quote:

Originally Posted by Maryus96 (Post 3549606)
mie unul imi plac barile...sunt destul de joase..foarte bine asezate...nuuu dealea exagerate...racer doar...masina are o imagine buna...dar daca te ocupi mult de ea...te va rasplati..daca nu .i schimbi motorul..macar pune.i piese sport (filtru de aer,turbo d
suflanta,evacuare borla,piese de carbon saq o faci mai usoara)eu atat am de spus..masina imi place..tine-o tot asa

Bravo prietene, la 14 anisori ai ceva idei... Rabdare sa se finiseze masina, dupaia mai vedem ce are de gand. In plus, pana in august nu e gata, cel putin asa zicea proprietaru. Asteptam sa fie gata, apoi restu...

PS: incearca sa vezi daca iti permiti sa iei macar o evacuare (finala) Borla, din banii tai de alocatie pe un an... e greu si cu banii, multi au resurse limitate pt masina in perioada asta.

Robert_MNW 29-07-10 13:06

Quote:

Originally Posted by Maryus96 (Post 3549606)

Pff...generatia NFS wannabe...:rolleyes2

dun3_g 29-07-10 14:30

foare frumasa, dar cred ca bara fata este un pic exagerata...daca ai fi facut gura din mijloc ceva mai mica cred ca arata mult mai bine.....oricum important este sa iti placa tie;)

multa bafta in continuarea

Maryus96 07-08-10 20:33

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3480681)
My Cielo

poze pe parcursul copilariei :D
data nasteri 08 08 2006
primul stpan

Bravo!!!masina mi-a placut de cand am vazut-o si pana la sfarsitul topicului (intentionez sa-ti spun ca masina mea are o culoare asemanatoare si ca am o husa pe volan la fel ca cea din poza de pe prima pagina a topicului!!! :D

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning