![]() |
Re: Pareri despre masina mea : Audi S3 210cp
Quote:
|
Pai masina e luata in leasing???!!!K stiu k are ceva vechime pe strazi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai pe cati ani a fost facut lesingul?A fost facut de tine sau de Cezar si u l-ai preluat?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Gata m-am hotarat , NUMAI VAND BUNATATE DE MASINA
P.S. in curand o sa imi cumpar niste Angel-Eyes pentru ea !!! poze cu neoanele mele pentru cine nu a avut ocazia sa le vada !!! |
2 Attachment(s)
Aaaa!!! si inca ceva, ce parere aveti despre aceste jante...poate cineva sa imi faca un virtual tuning cu ele pe masina mea sa vad cam cum arata cu ele? si poate cunoaste cineva pe cineva (vreo firma) care comercializeaza asa ceva... as fi interesat de un pret !!!
|
Quote:
|
600 euro setul???? pe 18?! probabil sunt SH
http://www.autoshow.ro/forum/index.php?showtopic=11512 aici gasisem mai demult jante modelul prezentat de tine. avea si poze parca atasate dar eu nu le mai vad (a avut ceva probleme serioase forumul respectiv) |
Quote:
|
Quote:
|
superba masina...
alegerea perfecta... dar... reunutza la stickere-le de pe praguri neoanele sunt cam uratzele... cel putin in poza Jantele astea ar da mai bine pe o limuzina decat pe un hot hatch... recomand alt model! dar vb aia "Gusturile nu se discuta!" p.s: cat consuma in oras la un mers "cuminte" ? |
Quote:
Consumul prin orash la un mers "cuminte" este de 10%...iar la drum pe la 140km/h imi ia cam 12%, la 200km/h imi ia cam 17%, la 230km/h imi ia 19% :evil: P.S. mai mult de 230km/h nu am mers cu ea :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning