![]() |
Spor la treaba in continuare! ;)
|
Hehehehe... de knd ashteptam vestea asta!!!!
Chiar k e Romanian Dream pt. Raceri! :) Succes shi sper sa iasa ceva marfa! |
Vorba multa saracia omului!!!!! In curand poze cu locatia aleasa si detaliile ceva mai amanuntite despre structura de baza a constructiei ,posibil copiile de la proiecte.
|
:( foarte faina treaba! vrem si noiiiiiiiiiiii
|
LEGAL RACING/pista
Dupa cum v-am mai spus lucram si se pare ca reusim sa facem poate ceva mai mult decat am declarat initial. Se pare ca vom reusi sa punem si un covor asfaltic peste pista ce va avea cel putin 700m construita cu o infrastructura f buna. Se va escava, plana cu lama, se pune dupa aceea piatra mare de rau urmeaza pietrisul, beton usor armat, covor asfaltic.Pentru inceput doar atat accesul e facil din centura. Totul merge conform planului pana in acest moment chiar ceva mai bine.Ne va bloca putin iarna dar stiam asta si era luat in calcul. |
ce nasol facetzi pista de drag .. urat din partea voastra speram sa faceti un circuit .. :((
|
Llooool Slash !
Mai bene nu-ji mai bateau capu degeaba aah ?!? :P :peace: |
Din ce stiu eu, pe viitor se va face si un circuit in constinuarea pistei... :P
|
LEGAL RACING
Acceptam cu draga inima sprijinul vostru marerial pe a pune temelia unui circuit, va multumesc pentru tot. |
IEEE ce bine..la mine in cARTIER:))
bine k nu cheltui baniii pe benzina:)) btw: SEBASTIAN...cu finantarea asa..orientativ..nu v-ati gandit la niste fonduri gen sapard..??totusi sunt destul de multi bani..partea nasoala la sapard e k ei finanteaza doar jumate din costuri..dar nerambursabile.. mai erau niste fonduri de gen...total neramburs..o sa ma interesez.. BAFTA in continuare |
A innebunit lupu'...finantare SAPARD pt pista de curse... :lol: :lol: :lol:
Quote:
Sebastian, cel mai bine ar fi sa se deschida un cont in lei si unul in valuta si cine doreste sa faca donatii, sa inceapa de acum...Cand se aduna o anumita suma de bani, o folositi la constructia de utilitati, cu transparenta de rigoare pt oricine doreste sa vada cum s-au folosit fondurile...E doar o idee... |
ba sa stii ca sunt firme specializate care se ocupa de fondurile astea.
si sapard se extinde pe o raza fff mare de activitati...de la parculete pentru copii mici pana la hoteluri si fabrici industriale mari..:P sunt inculse si activitatile sportive ce au nevoie de finantare...dar care pun pe masa un plan de afaceri profitabil..si care sa-i convinga pe finantatori k merita aici putem include si pista...belive me |
lol ... SAPPARD din cate shtiu eu ... sunt pentru agricultura :lol::lol: ...
Doar daca Sebastian ar dori sa are inainte pamantul de acolo .. atunci sunt bune fondurile astea :) ... PHARE de asta e vorba ... shi am auzit ca s-au dat destul de multe la studentZi cu idei bune pt. \"dezvoltarea economiei\" ... au facut cuptoare de paine and shit like that ... 100% sigur nu vor accepta pt. o pista de curse ... oricat de tare ar fi proiectul care le-ar fi prezentat!!! |
Ma repet, SAPARD este DOAR pt agricultura si dezvoltare rurala...
Si cred ca mai cunosc ceva de vreme ce am terminat facultatea de integrare europeana...dar ma rog, fiecare cu ce stie si el de la X si Y... Sa revenim la pista... Quote:
|
:L))eu deja nu ma mai contrazic..vad k le stiti de la mama natura..nu de alta..da altii care au realizat una alta cu credit sapard...cred ca nu-s chiar in necunostinta de cauza...dar cum am zis NU MAI CONTRAZIC PE NIMENI :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning