![]() |
Re: E60 - 530dA M Sport !!!
Quote:
e pacat de masina sa nu o lasi jos :D:D bafta :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu vreu sa plec cu a mea la anul in Spania si nu stiu cum se va comporta la drum de 3000 km cu roti pe 19 :shock: Acum am pe 18 si cred ca asa raman . Apropo , cum e legea la italieni ? Cat timp poti sta legal cu ea acolo cu numerele romanesti? Belitii astia de spanioli au ceva lege ciudata ca daca stai mai mult de 6 luni trebuie transcrisa... |
Quote:
Quote:
Teoretic asa ar trebui sa fie si in italia ! ca bla bla bla , ca nu stiu ce ! 530d ul sta bine mersi in italia acum fara nici o treaba ! tu ai e39 ! iti recomand sa ramai la 18 inchi! e de ajuns pentru e39 si pentru suspensii !e recomandarea mea ! |
La multi ani si tot ce-tzi doresti! Sa-tzi dea Dumnezeu implinirea tuturor viselor in materie de mashini si in rest....si petrecere frumoasa astazi!!!!!!;)
|
La multi ani arzatear focu sa te arda:D:D...sa fii sanatos fericit :D...
|
este super masina asta :rolleyes2 bijuterie pe 4 roti...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
De unde ai făcut rost de evacuare dublă și bară spate pentru ea?
E originală? |
3 Attachment(s)
Quote:
3 poze cu prima zapada pe ea ! |
1 Attachment(s)
Quote:
fao cum avea fratele tau marean pisica anu trecut :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Buuun ... am mai rezolvat din micile maruntisuri enervante ale masinii , nici nu ma mir ca masina nu functiona in parametrii corecti ! Majoritatea furtunelor inlocuite , cel mai grav fiind cel principal de vacuum , unde avea o gaura considerabila , dar care nu era vizibila ! mai am de verificat senzorul de la axul cu came , dar banuiesc ca bateria e de vina aici , patesc tot felul de chestii ciudate si vinovatul sunt sigur ca e ea !
|
Mie din cauza bateriei proaste imi baga cutia in safe mode +tot felul de erori si astea toate din cauza variatie de tensiune,pe undeva prea multa electronica,dar totul s-a rezolvat cu baterie noua.Ai acelas motor ca si mine ,eu am luat varta de 110Ah 920a parca vreo 6 mil si acum totul e ok,unii zic k trebuie codata ,eu nu cred dar ma rog....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning