Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Honda Civic Type-R vs. VW Golf V GTi DSG (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/19520-honda-civic-type-vs-vw-golf-gti-dsg.html)

T.rac3Er 05-07-07 10:21

Re: Honda Civic Type R vs GTI DSG

dar nu tre sa te convind eu...cauta pe net, la site-urile lor, de imports..;)

IamCross 09-07-07 21:34

Normal ca e mai rapid golfu'. Dar cum spun multi profesionisti: nu puterea e cel mai important lucru la un hot-hatch, ci cum se conduce. Ultimile 2 type-r au fost considerate cele mai bune hot-hatchuri din lume ;)

Y O B 15-07-07 18:12

Probabil ca GTI e mai rapid

daniel_SFR 19-09-07 01:24

ctr dupa parerea mea mult mai tare ca gti, de fapt nu se compara la nimic cu gti. Am prieteni cu gti si cu ctr. Aia cu gti stau numai prin service si aia cu ctr le dau morti pe paine zilnic si nu au nimic si in plus ctr e mai frumos ca gti care nu inspira nimic. Deci TYPE-R RULZZZ

Alex-NTU 24-09-07 02:24

s-au tinut vinerea asta la noi curse(bine..pana sa apara gaborii sa se sparga tot)si a facut un civic cu o ibitza:))da...tampenie am zis si eu,ca sa raman cu gura cascata sa vad ibitza sburand:)),avea undeva la 180Cp dak nu mai mult,motoarele au fost turate..cunosteau baietii,au facut de cateva ori si acelasi rezultat..ibitza campioana..si app..era diesel:)prea tare

BYG'u 27-09-07 23:53

Quote:

Originally Posted by daniel_SFR (Post 1107936)
ctr dupa parerea mea mult mai tare ca gti, de fapt nu se compara la nimic cu gti. Am prieteni cu gti si cu ctr. Aia cu gti stau numai prin service si aia cu ctr le dau morti pe paine zilnic si nu au nimic si in plus ctr e mai frumos ca gti care nu inspira nimic. Deci TYPE-R RULZZZ

esti beton !!!

daniel_SFR 28-09-07 09:57

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 1122335)
esti beton !!!

si in plus golf potrivit unui sondaj, E MASINA DE HOMOSEXUALI, cea mai utilizata masina de catre homosexuali :D

bai byg vorbeste frumos pe forum, ca dai dovada de proasta crestere:???:

cristi_407 28-09-07 10:07

Ala e EOS..pe primul loc a iesit eos, pe locul 2 a iesit A3, si vezi ca aici nu se vorbeste de ``golf``, ci de GTI..e diferenta..

bogdan_wrc 28-09-07 10:16

DANIEL, bine nu etsi beton, daca te deranjeaza aceste expresii....esti asfalt :))))

fanete 28-09-07 12:47

da... are o problema... :)

cat despre subiectul care se dezbate aici , tot ce am de spus este ca GTI parca e umpic mai frumos decat ep3 dar ... intrebarea mea este: cind ai facut topicul asta te-ai referit strict la motorizari sau la masina in general?
daca te-ai referit la masina in general dece ai pus GTI DSG si nu ai pus GTI (dsg este optional) . daca te-ai referit la motorizari... ai cam pierdut :) parera mea...
eu am mers cu type r si stiu ce poate. cu gti nu am mers si este adevarat ca vorbesc doar din ce am vazut "prin filme" dar cam toti spun acelasi lucru incat sa imi pot face o ideea in cap si sa trag o concluzie asupra motorizarii acestei masini. forma dotari colori etc le-am vazut din golfurile normale...
deja subiectul asta e destul de vechi si gti-ul trebuie comparat cu fn2-ul sau sa steptam golf 6... care sigur va avea acceasi motorizare 20 tfsi, ca tot spune lumea ca honda , cel mai mare producator de motoare din lume, nu a mai stiut sa faca inca un motor pentru a pune pe fn2. nu , au considerat ca este un motor destul de bun incat sa puna pe urmatorul model de type r si sa si bata ultima generatie de motoare de la VW.
bine... asta s-a intampla doar la noi in europa pentru ca in japonia motorul are 225 de cai.

daniel_SFR 28-09-07 17:30

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1122671)
DANIEL, bine nu etsi beton, daca te deranjeaza aceste expresii....esti asfalt :))))

Ba da te bagasi si tu ca .............. ce on topic postasi

Vad ca am deranjat lumea pe aici,

Si mai observ ca pe forumul asta probleme principala e sa se ia unii de altii, ca ala e mai bun si ala mai prost. Ba ce calumea sunteti, sa mor eu. Intrati si voi pe forumuri din alte tari si vedeti ce se discuta. La noi 80% din posturile unui thread se jignesc unii pe altii. Continuati asa ca e marfa.

ORICUM VW NICIODATA NU VA CALCA IN URMELE HONDA!!! CLAR!!!

Bemelo 28-09-07 21:07

Quote:

Originally Posted by daniel_SFR (Post 1123257)
Ba da te bagasi si tu ca .............. ce on topic postasi

Si mai observ ca pe forumul asta probleme principala e sa se ia unii de altii, ca ala e mai bun si ala mai prost.

ORICUM VW NICIODATA NU VA CALCA IN URMELE HONDA!!! CLAR!!!

Vad ca te contrazici singur... mai bine ar fi fost sa fi scris la sfarsit - parerea mea ! .. Dar asa ne jignesti inteligenta .. numai un fanatic ar putea zice asa ceva.. Te-ai gandit ca VW poate nu vrea sa calce pe urmele Honda?
Va urez liniste si pace :D

daniel_SFR 29-09-07 00:02

Quote:

Originally Posted by Bemelo (Post 1123639)
Vad ca te contrazici singur... mai bine ar fi fost sa fi scris la sfarsit - parerea mea ! .. Dar asa ne jignesti inteligenta .. numai un fanatic ar putea zice asa ceva.. Te-ai gandit ca VW poate nu vrea sa calce pe urmele Honda?
Va urez liniste si pace :D

imi cer scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni, iar o data ce am scris treaba asta se intelege ca este parerea mea. Tu ai ales VW, eu Honda. Deci, iti urez numai bafta alaturi de masina aleasa si poate nu o sa mai fie asa de multe certuri fara rost pe forumul asta. Numai bine :-)

Morro 03-10-07 18:22

s-ar putea in linie dreapta DSG sa stea langa CTR (desigur cu o piesa care sa functioneze bine in scaunul CTR-ului) ... dar cand incep curbele ... s-ar putea sa nu mai stea ...

bogdan_wrc 03-10-07 20:09

daniele...ce sa fac frate..ma bagai si eu ca ma tine :))

bemelo..chiar emrita sa discuti cu astia care zic ca firma X rullz?

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning