![]() |
Re: Jos burta, dar cum?
DOLB cam are dreptate...
Si eu am tinut un astfel de regim si am slabit 10kg..am fost nevoit intrucat aveam probleme cu stomacul. Adio sucuri acidulate si din prafuri, dulciuri .. in schimb am baut sucuri naturale dar cu pauze, 2 zile sucuri 3 zile ceai si apa, compoturi de casa, gemuri de casa... Legume fierte,ciorbe,supe etc. Carne: piept de pui (fiert sau gratar) Nu trebuie sa aveti 2 mese pe zi mari... ci mese mici si dese.. la 3ore gen si la ore fixe: eu mancam pe la 10 dimineata, apoi la 3, 7 si 10.. |
eu de vreo 3luni pedalez zilnic cam 25-30km,si am slabit,intradevar nu eram gras ci doar putina burta am avut si acuma nu mai am probleme:D,sau scrii pe youtube, 8 min abs,si primul care iese ii super,mai fac si ala de 2saptamani zilnic de 2ori si deje se vede ceva ceva:twisted:
|
Va recomand asa ceva: http://www.dukandiet.co.uk/
E una din foarte putinele diete care chiar dau rezultate foarte bune. |
Problema la mine e urmatoarea: am o boala destul de grava si doctorul mi-a spus sa mananc cat pot de mult si odihna la fel si faza e ca l-am ascultat. Inainte de problema asta, chiar nu aveam deloc burta, acum in schimb... :))))) ma gandesc ca a venit vara, nu vreau sa fac baie la mare cu tricoul pe mine :)))
|
poti incerca cu pastile de slabit, am o prietena care a folosit niste pastile dastea, ce-i drept destul de scumpe, vreo 200 de lei cutia, dar au dat rezultate, a slabit vreo 3 kg pe saptamana parca. mie unul mi-e frica de pastilele astea, mai ales ca am si probleme cu stomacul, dar daca te tine e si asta o solutie.
le: stiu cum e din proprie experienta :D dar oricum, daca slabesti in rest, slabesti si la burta, daca zici ca nu poti sa faci efort nu prea vad alta solutie sincer :-?? |
Problema care e, nu sunt gras, dar am facut doar burta.. :)
|
Si eu vreau o metoda buna si eficienta
Cu pastile va zic din start nu . Am patit-o eu . Am slabit intr-o luna 11kg . am incetat sa le mai iau am pus la loc + |
Cu pastile stiu, am o vecina destul de grasuta, a bagat fel si fel de pastile , intr-adevar au ajutat-o, dar dupa ce a renuntat la ele, s-a facut mai mare decat era. Cred ca sportul ramane in picioare. De cand mi-a luat permisul , ies cu bicicleta in fiecare zi, fac miscare, sa vedem...
|
Eu fac abdomene si gantere . sper sa ma ajute la ceva . sa vedem
Nu beau sucuri decat ocazional la o terasa ceva si mananc 1data pe zi |
Quote:
|
Adoptaţi aceiaşi variantă ca şi femeile .. va legaţi la burtă cu ceva gros ca să transpiraţi şi astfel pierdeţi din greutate . Am inteles că se leagă cu nailon pentru ca transpiri mai rău şi mai pui si ceva peste ..
Off : Ruffy cumva Titus Steel ? |
Quote:
|
Quote:
|
Nu sunt titus dar la cat ma pune prietena la treaba :))
|
pe luni vin eu cu o dieta faina si fff buna!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning