![]() |
Re: Machete in lucru - pustiu_FUG
Quote:
|
1 Attachment(s)
night:-)
Mustangul v-a intra la vopsitorie in 30 de minute:D |
5 Attachment(s)
mai am cateva lucruri de finisat si gata:oops:
|
8 Attachment(s)
:arrow:
|
A iesit foarte frumos mustangul.
P.S.: De unde ai luat boxele? |
multumesc:D
boxele, am pus mana pe niste casti le-am demontat si gata:D am subwoofere:lol: |
Incearca sa fii atent la detalii alea fac diferenta,capota nu este bine vopsita in parea superioara, vopseste pedalele si marginea la ceasurile din bord si jantele tot rosu ar fi mult mai parerea mea
P.s. decupeaza unde ai pus boxele zici cas aruncatate acolo. Sper sa nu te superi chiar imi place ce faci tu acolo :) |
multumesc pentru aprecieri
cum am mai spus mai am ceva de montat, boxele sunt doar puse sa gasesc o metoda de prindere, (prin lipire nu merge ca este imbracata partea de sus in catifea), la bord vreau sa fac ceva rosu dar foarte putin, pedalele nu, iar la jante vreau sa le fac doar o dunga rosie, nu total. se pot vedea dungi la scaune rosi , la partea de sus a usilor. Capota da in poze am vazut si eu ca balamaua din partea dreapta nu este vopsita:( |
Cu ce ai facut dungile?
Si chiar ar trebui sa fii mai atent la detalii.Vezi ca la roata spate se vede bucata aia de plastic rosie.demonteaza si vopseste'o.In rest e ok.Aaa si parasolarul e cam mare.Sper sa nu o iei in nume de rau.Spor!! |
masina a fost rosie, si dungile la scaune si usi le-am facut prin acoperirea acelor zone.
la roata am lasat acea bucata rosie in speranta ca imita placuta de frana, doar ca nu mi-a iesit foarte bine.. parasolar l-am micsorat chiar aseara si mie mi se parea cam maricel:-) nu ma supar, bafta! |
5 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Quote:
|
Salut, radiatorul a fost facut dintr-o carcasa de CD-U. este doar primul meu model, acum lucrez la altul mai mare si cu finisari mai bune
|
:arrow:, un subaru cu potential de tuning ridicat, astept doar niste idei, de culoare si alte maruntisuri. multumesc
|
Fa-i te rog nistela poze mai clare la intercooler sau radioator cum vrei sa-i spui tu :D
Si explica un pic cum l-ai facut. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning