Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Golan "BRABUS" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/193799-golan-brabus.html)

SV25MBN 16-06-10 21:37

Re: Golan "BRABUS"

Draguta masina si ii sta foarte bine asa joasa. Esti primu la care aud ca il sfatuiesc unii sa o ridice, de obicei toti primesc sfaturi de genu "da-o jos din pom" :lol:. Acolo unde ai intarit tu amortizoarele se poate face pt orice masina, orice tip de amortizoare banuiesc, nu? Pot sa apara probleme dupa aia? Am si eu o masina de coborat dar as opta pt arcuri pana una alta ca arcuri + suspensie m-ar rupe la bani, mai ales ca trebuie sa cumpar si jante, etc. Mult succes cu masina in continuare si astept raspunsurile tale ! ;)

_Cox_ 16-06-10 21:47

Arata bine masina pana la bara fata 4 proiectoare .. sa fim seriosi proiectoarele se folosesc NUMAI pe timp de ceata nu seara cand iesim cu baietii daca mai faceai o gaura in bara sa aduci filtrul sport cu tubulatura din inox cred ca era ceva mult mai fain.
Numai bine!

dog99 16-06-10 21:56

dragut loganul si joasa nu gluma,o vad in fiecare zi pe sos fundeni,azi am dat un claxon;)

matheo66c 16-06-10 23:07

@Alejandro cu placere..oricand:)
@SV25MBN Multumesc pentru aprecieri ..da cred ca poate sa modifice orice fel de amortizor HIDRAULIC
@_Cox_ repet ce am zis la multi..gusturile nu se discuta...iar intercooler in bara si filtru scos?!....tot am mai vazut...eu am vrut sa fie ceva mai "altfel"....Bafta.
@dog99 salut DOG..daca erai cu dacia NUT azi te-am vazut si eu eram la spalatorie..duce daciuca ta multe cauciucuri :)))...saluta pe fratele MELCU din partea mea :) Bafta!!

SV25MBN 17-06-10 07:22

Da pai, banuiam ca nu e vorba de amortizoare cu gaz. :) Poti sa imi dai un pret cat te-a costat pe tine intaritul te rog ? Pe PM daca nu vrei aici. Mersi.

B-99-SAA 17-06-10 12:01

Frumos Loganu tau. Nu te lua dupa restu, low e cel mai frumos :twisted: si intra-adevar, cine vrea asa, suporta... daca e sa ne luam dupa gropi, praf, politie, etc, nu ai mai vedea la nimeni jante mari folie, filtre sport, suspensie joasa, etc.... Eu zic s-o lasi asa (pana in iarna cand o sa fii plug daca n-o ridici). Mai pune niste poze :D App, esti cam in cartier cu mine :lol: Spor la treaba!

matheo66c 17-06-10 15:25

1 Attachment(s)
@B-99-SAA..da..asa o las momentan...pana la iarna sper sa reusesc sa fac ceva frumos :lol: (sa vedem daca reusesc , sa-mi fac suspensie reglabila..sa nu mai fiu nevoit sa schimb suspensia actuala cu cea stock :)

Multumesc de urare vecine :lol:

hop si o poza dupa ce am scos-o din spalatorie

P.S...are cineva idee unde gasesc o janta ca cele din imagine..sunt AZEV A 7,5j 16 4X100...(in urma unui mic incident cu un "destept" sa zic asa si am cam deteriorat una :sad:)

NXdev 17-06-10 17:00

suuuuperb golanul :O :X..printre cele mai frumoase ...simplu si de efect :P.la motor vrei sa schimbi ceva?un transplant :D?
nu e prea lasata de spate :-s ?
off:ce e mai bine de facut...taiat din spire sau comprimat arcuri ?

matheo66c 17-06-10 17:47

@NXdev salut..mersi pentru aprecieri :D..
La motor momentan nu-i fac nimic..trage destul de bine :)
Nu este mai lasata ...am masurat de la prag la sosea si este egala,asta cu rezervorul plin,roata de rezerva,subwoofer si alte maruntisuri :)
Daca le tai pe cele sport sau stock o sa fie mai bine decat unele intarite..rinichii tai o sa-ti multumeasca daca faci asa:))))
Am un prieten care a avut arcuri intarite,forjate pe un logan...tot tacamul ce sa mai...ne-a spus ca nu a rezistat nici macar pana la urziceni :))
Deci ca si sfat eu recomand arcuri sport(daca vrei mai jos se poate sa tai din ele) si intarit amortizoare(sau amortizoare sport),ce am facut eu a fost o varianta nici prea ieftina dar nici prea scumpa:)...acum tu decizi ce si cum :)

Bafta

NXdev 17-06-10 21:36

mersi de sfat matheo66c :)..arcurile mele sunt destul de rigide :))..deci o sa tai din ele intr-un final..dar imi ie sa nu se lase prea mult ca nu stiu cati cm coboara daca tai o spira.
ce mai ai in plan pentru masina de schimbat?Mult succes in continuare.:twisted:

matheo66c 17-06-10 23:02

@NXdev cu placere..o sa coboare maxim 3-4 cm..mai mult nu cred :)
Ca si planuri..mai am...renuntarea la bandouri,integrat eleronul de pe portbagaj,modificat bara fata si cea de spate...si lista poate sa continuie...bani ,timp si sanatate sa avem..ca restul...de placere fac:)

NXdev 17-06-10 23:15

mergi pe princiupiul clean look ?cred ca o sa arate demential.capota nu e vopsita in totalitate?

ROAD EMPIRE 18-06-10 08:00

Foarte frumos ! Bafta pe mai departe in proiectele viitoare;)

matheo66c 18-06-10 23:16

@NXdev..in mare..cam da...clean look:)
Capota e facuta cu spray momentan...cand termin cu totul o sa am grija si de capota :ciggy:
@ROAD EMPIRE multam :)

SV25MBN 19-06-10 09:40

Era necesar sistemul de prindere suplimentar al capotei? Ai renuntat la cel original? Ca mi se parea ca nu e asa mult prelungita capota in dreptul grilei, poate ma insel.

All times are GMT +2. The time now is 00:53.

- Copyright 2026 4Tuning