![]() |
Re: Volswagen Golf 5 Gti Facut La Underground Tuning In Galati
salut baieti citeam si eu pe aici cate ceva , dar mr. orlando asa cum zicea cineva mai sus mai citeste intreaba si asa inveti mai multe lucruri. uite aici un site pt. tine.
http://www.revotechnik.com/ intra acolo si alege europa ,vw, golf 5 si vezi cu cat creste puterea !!!!!!!!!!! |
@bulbucan ....eu am jenti pe 18 si am fost pe tot felul de drumuri si stai lin k nu au nimik . si am dat si in "gropitze" ;)))
|
Quote:
|
salut,am si eu o intrebare,am un vw golf 5 de 1.6 si vreau sa stiu daca pot sa imi schimb fata si spatele (adica spoileru sau cum se numeste) si sa im pun ca la gti.adica se potrivesc???
|
Salut Kristian1002...........
pragurile laterale,evacuare si spoilerul spate se potrivesc 100% ........spoilerul fata nu sunt sigur. Deci eu mai am asa: -SPOILER SUB BARA FATA -PRAGURI LATERALE -SPOILER SUB BARA SPATE -EVACUARE STANDARD CAT-BACK(DE LA CATALIZATOR IN SPATE) Daca esti interesat..........contacteaza-ma la nr de tel:0740.291.548 sau 0765.441.673. Numai bine. |
sal..! deci masina e super tare nush dak are cineva ceva de reprosat (in afara de gentile care mereu mai bne pe 18) ca nu vad ce ..! si dak poti sa ne spui si noua preturile la tot ce ai bagat in ea :D pllss ma intereseaza multt multtt de tottt
|
si pt detinatorii de vw V gti ..! care imi puteti spune si mie unde sa cip-ez gti ..! ceva link-uri sau nush ... ! si cati cai pot obtine din cip :D
|
u_tuning plss zi-mi si mie de unde ti-ai luat toate piesele pe care le-ai pus pe ea ...! dak poti sa imi dai link-uri ceva sa ma documentez si eu :D
|
Salut -budy-
BARA FATA, BARA SPATE, PRAGURI LATERALE: RIEGER TUNING--> www.rieger-tuning.de EVACUARE CAT BACK: MAGNEX EXHAUSTS-->www.magnexexhausts.com FLASH TUNING: ASPAD VALVA BLOW OFF: FORGE MOTOSPORTS PENTR MAI MULTE DETALII SUNA TE ROG LA: -0740.291.548 -0765.441.673 NUMAI BINE. |
frumos si fioros alceva nu pot spune despre aceasta masina
|
se poate pune golf V gti cu un a3 sportback ? .!astept raspuns urgent
|
Intrebarea trebuie adresata invers...
|
deci sa inteleg ca nu poate sa faca a3 sportback gti .! sau cum :D
|
9 Attachment(s)
Va prezint cu mare placere THE VOLKSWAGEN GOLF GTI MADE BY UNDERGROUND TUNING.........THE REBORN.
-PRELUNGIRE BARA FATA-->ABT SPORTSLINE -JANTE ALIAJ USOR-->WOLFRACE YAKUZA -ANVELOPE--> GOOD YEAR EAGLE F1 Vizionare placuta(sper sa fie un placuta):P |
9 Attachment(s)
ink un set...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning