![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
nu aveam de unde sa stiu pentru ca am fost trimis acolo de un tip pe care il stiam foarte bine.Am banuit ca e de incredere, omul mi recomanda cu mare ardoare. Oricum tot ei mi-ai luat si marele mele claxoane :( acum ramane de vazut ce pustiu de bine le fac
|
pai eu nici pe mana lu tata nu imi las masina desi inca mai e pe numele lui :) dar nu il las sa imi faca absolut nimic fara sa stiu si sa vad eu
|
Acum asta e.Important e ca am pus planetare pe ea, chiar daca sunt rectificate ele, ma tin destui km si mai important e ca acum pot sa ii dau cox fara retineri. Imi pare rau ca nu am filmat plecarea , de la service, chipurile in probe.Cred ca am lasat juma din gumele de pe fata la ei acolo.Oricum astept sa ma vad cu ea la drum si sa vad cum se comporta iar la drum lung.
|
Quote:
|
Quote:
aia ce ai vazut u in prima pagina cred ca e o refexie a soarelui :) daca cumva la aia te referi |
nu sunt din pacate neoane, desi am in planuri sa fac niste mici modificari si acolo.Sa vedem pana la urma ce iese
|
bv dragos!! imi place desenu de pe capota..
tine-o tot asa si sa vedem ce mai faci |
yo tot planetarerectificate am si m-au tzinut mai bine decat alea care le-am avut din fabrica( decadn am cumparat masina) astea rectificate am 35 000 de km cu ele si nu dau semne de oboseala. alea din fabrica la 25 scoteau sunete ciudat iar pe la 30-35 000 (nu mai stiu exact) nu se mai putea merge cu ele.
am auzit ca jantele aste cms se sparg mai usor. e adevarat nu se indoiae dar se sparg direct :D |
Quote:
Cat despre planetare ai dreptate sunt multumit de astea rectificate si oricum eu unul ies rar in afara orasului;, deci nu vor apuca foarte multi km. |
cand dai o carutza de bani pe ele parca te doare sa iei toate gropile bucurestiului. yo unu nustiu cum rezista baietzasii ca isi iau cauciucuri subtiri (dalea cu inaltime mica) nu cred ca ar rezista oaptamana la felul cum merg yo :D nu e bine dar in bucuresti nu ai cum sa mergi si repede si sa ocolesti toate gropile.
|
Felicitari pt masina...si eu tot dacie am...si vreau sa-i fac un tuning exterior unic...cu multe batai de cap o sa reusesc...daca vrei sa-ti schimbi spoilerele te-ash putea ajuta cu niste idei...:D (nu vreau sa ma laud,vreau doar sa ajut)......sa se auda de acum incolo k : dacia nu mai e dacie bafta...si multa inspiratie
|
matza nu m-ar deranja niste idei asa ca astept sa vad ce sugestii poti sa dai.Mi-ar prinde bine niste sfaturi.merci
|
ok o sa ma uit ... si ma apuc de photoshop...sa vedem ce iese ;)
|
daca tot faci asta incearca sa o faci si in 2 culori si anume albastru cu negru.Daca ai timp.merci
|
acum lucrez la ea...si m-am gandit sa vezi k nu vorbesc prostii k te ajut shi sa fak un k*t uite-te ce vreau sa-mi fac eu pe dacie https://forum.4tuning.ro/showthread.p...032#post464032 (sa-mi zici dk i-ti place ;) ) si dk nu te superi o sa "lucrez pe masina mea...k sunt pozele de rezolutie mai mare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning