Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Tokyo Drift (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19285-tokyo-drift.html)

DR.ZOZO 01-07-06 02:20

Re: Tokyo Drift

am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane.

DOMY_m3 01-07-06 07:43

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane.

CORRECT...

BIG_mafia 01-07-06 12:08

zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau :)

Oxide 01-07-06 12:54

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau :)

pardon...vrei sa spui mustang cu motor de silvia...n-ai fost atent la film!!!:)

BIG_mafia 01-07-06 17:30

sincer nu eram chiar f atent la film ca era cam booring da puneam jura k ala ii un evo 8...k dupa accident yo scos motoru si lo bagat in mustangu` lu tasau`....asta e...mai greseshte omu :)

Oxide 01-07-06 17:44

deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!:)

kupid0n 01-07-06 18:32

:) :) :) deci dak n'as fi vazut filmu nu intelegeam absolut nici o iota din ceea ce ai redat....dap masina e o silvia.....foarte misto tunata.....pakat k cretinu' o distrus'o.....si parerea mea personala despre film:....masinile is super mishto(my personal fav. ii rx7'le lui han) da' povestea e putin trasa de par.....adik vine un tip nou in orash si han ii da cheile de la masina (in care a depus atata efort construind'o "from scratch", parca asa zice twinkie) asa pur si simplu k s'o distruga, k doar stia k tipu' nici n'o auzit de drift da' sa mai practice,....asta e k si cum i'ar da gaju bmw'u lu' nea' popika din pociovelishte sa mearga cu el la off'road sau dupa lemne in padure....si e culmea cum lucas invatza sa driftuiasca in cateva luni si sa'l bata pe dk-san pe traseul pe care doar el l'a facut cap-coada(presupunand k dk-san facea drift din tinereti) ....nah oricum overall filmu e mishto, cam boring si cam intunecos da' mishto non the less.... ;)

Mihaitza_tdi 01-07-06 22:47

Interesant cum invata el sa faca drift asa repede oricum ii un film si in filme cam totul ii posibil:)sincer la inceput mi se pare cam naspa dar dupa ce ajunge in garaju' ala....atunci poti sa zici k incepe filmu;)

BIG_mafia 02-07-06 09:31

Quote:

Originally Posted by Oxide
deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!:)

Atunci asta am incurcat...k a doua mashina care o distruge era un evo...si poate nam fo prea atent la faza aia....si am crezut k o bagat motoru din evo...si nu is singuru care credea asta...asta e :)

HoricutzWSR 02-07-06 11:28

Quote:

Originally Posted by kupid0n
...e k si cum i'ar da gaju bmw'u lu' nea' popika din pociovelishte sa mearga cu el la off'road sau dupa lemne in padure........

...extrem de mishto comparatie :) :) :)

Mihaitza_tdi 02-07-06 17:11

Big maifia iti mai trebuie cd-ul cu film? zuky la fel eu l-am scris daca vreti ne putem intalni undeva si vi-l dau ok?

BIG_mafia 02-07-06 20:46

da mil mai tre...lam vazut in calitate cam nasoala...vineri is sotto in parkare ne intl akol ok?!

Zuky 02-07-06 20:46

Am vazut deja filmul dar as avea nevoie de el pe cd pentru ca al meu nu s-a vazut bine si l-am sters....ne putem intalni zilele astea candva....tu unde stai?>

Mihaitza_tdi 02-07-06 20:54

Ok big mafia ti-la aduc vineri! zuky eu stau in cantemir iti dau nr meu de tel dak vrei sa ne inatlnim da-mi un telefon: 0748 42 65 84;)

joe_infect 02-07-06 21:32

are cineva filmu pe DVD ?

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning