Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/19284-tulcea.html)

MauS 30-11-06 08:21

Re: Tulcea

Quote:

Originally Posted by andy_x3m (Post 642474)
mai cand stateam eu ne mai vedeam pa stadionul pescarusul, ala de pe varianta. cerculetze shi drifturi pana se ara iarba hehe
sper sa mai fie lume pasionata, ca sosele de linutze.... in afara de ala pan la gara mai greu
pe mircea unde te dadeai?!? ca ala e ori ingust, ori in panta, loc drept nu ai acolo

Noi ne gaseam la sala....si mergeam spre Bucuresti pt. liniutze ;) e o linie dreapta...la vreo 15 - 20 de km de TL.(o localitate care incepe cu litera "C"):?: Asfaltul este perfect. Salutari din partea mea lui: FLY (Dacia Nova 1,8L 16v), ETA (Cielo alb), CLA (Logan alb) + alti impatimiti :)

Eugen_TL 30-11-06 15:14

pai pe mircea voda de la intersectie de jos pana sus..la inceput e f mica panta apoi e mai puternica...e misto si in deal..zici ca te duci spre cer =))) am fost noi o data sa jucam fotbal dar erau altii asa ca 2 masini cerculete s-a ridicat prafu si faceam jaloane printre jucatori si au plecat nebunii si am ramas noi... acolo e frumos nu ramai fara cauciucuri...si frumos e cand ceatza si se aseaza in sens la hotel delta fuge rau acolo..pacat ca acumn sutn santuri si esti obligat sa opresti

maus l-ai uitat pe bazbi care e clar sarit putzin de pe fix ..saracu cielo :)))
ps:s-a schimbat locu de cand s-a deschis MGM..se sta acolo spre dimineata si se asteapta sa plece gagicile singurele ;)) ..in plus de asta poti viziona si local kombat in fiecare week. =))) ... cred ca vorbeai de cataloi intradevar acolo e lux drumu,dar mai frumos in oras cand se uita mosii si babele si exclameaza" mama voastra o sa sfarsiti in lac... etc etc"

TL20ELV 30-11-06 15:16

HOP si eoooo... La famiglia....

Eugen_TL 30-11-06 15:21

bine ai venit ...era si vremea :)

TL20ELV 30-11-06 15:27

Hai sa stabilim 2 tabere.... care suntenti in Bucuresti hai sa ne vedem odata la fata......
propun o intalnire in parcul carol sau discutam...

si cand mai vin in tl ne distram si acolo.... ne dam de distractie nu sa vedem care e mai bun..... ca e chestie relativa

TL20ELV 30-11-06 15:37

Sa recapitulam... Esti din TL (daca esti un BUC la facultate nu-i problem mie-mi convine :D) si din cand in cand te mai mananca pedala.... lasa un pm cu yahooid... sa punem si noi bazele unei comunitati. R fi dragutz cand mai vin in sanatoriul ala de oras sa facem putina atmosfera... :)

Cosmin255 30-11-06 17:04

TL20ELV , cred ca te stiu , ai un clio argintiu nu? Draguta masina ;)

Eugen_TL 30-11-06 17:25

da da el e ... de la inceputul liceului cand coboram iti admiram masinutza...

MauS 30-11-06 18:48

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 642995)
pai pe mircea voda de la intersectie de jos pana sus..la inceput e f mica panta apoi e mai puternica...e misto si in deal..zici ca te duci spre cer =))) am fost noi o data sa jucam fotbal dar erau altii asa ca 2 masini cerculete s-a ridicat prafu si faceam jaloane printre jucatori si au plecat nebunii si am ramas noi... acolo e frumos nu ramai fara cauciucuri...si frumos e cand ceatza si se aseaza in sens la hotel delta fuge rau acolo..pacat ca acumn sutn santuri si esti obligat sa opresti

maus l-ai uitat pe bazbi care e clar sarit putzin de pe fix ..saracu cielo :)))
ps:s-a schimbat locu de cand s-a deschis MGM..se sta acolo spre dimineata si se asteapta sa plece gagicile singurele ;)) ..in plus de asta poti viziona si local kombat in fiecare week. =))) ... cred ca vorbeai de cataloi intradevar acolo e lux drumu,dar mai frumos in oras cand se uita mosii si babele si exclameaza" mama voastra o sa sfarsiti in lac... etc etc"

Fix de Cataloi vorbeam :D.... O veste proasta... asta in caz ca nu stiati...ma rog nu stiu daca e treaba mea sa va spun, dar o fac. CLA-ul nu mai este printre noi :( (masina...Claudiu nu are nimic) Imi pare rau :(

vlad_Mafiotu 01-12-06 12:06

da ce a patit ?

MauS 01-12-06 13:21

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 644234)
da ce a patit ?

Pai...:-P accident. Era greu sa intelegi.....:???: Masina e praf, bine ca este baiatul bine:!:

Nu stiu detalii...doar ca a adus-o pe rampa de la BV (brasov) :D

Eugen_TL 01-12-06 19:06

sa dea draq ..pacat..abia o facuse si el si ..in fien asta e ...grav tare? adica se poate repara sau isi poate lua alta? bine ca el e ok si nu a patit nik !

MauS 03-12-06 15:16

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 644813)
sa dea draq ..pacat..abia o facuse si el si ..in fien asta e ...grav tare? adica se poate repara sau isi poate lua alta? bine ca el e ok si nu a patit nik !

Nu se mai poate repara masina :sad:

vlad_Mafiotu 03-12-06 16:11

chiar asa de grava e lovita incat nu se mai poate repara ? da cum a putut sa o rupa asa ? a intrat cu ea in copac ce a facut ?

TL20ELV 04-12-06 00:05

sanatate sa fie....

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning