![]() |
Re: Tulcea
Quote:
|
pai pe mircea voda de la intersectie de jos pana sus..la inceput e f mica panta apoi e mai puternica...e misto si in deal..zici ca te duci spre cer =))) am fost noi o data sa jucam fotbal dar erau altii asa ca 2 masini cerculete s-a ridicat prafu si faceam jaloane printre jucatori si au plecat nebunii si am ramas noi... acolo e frumos nu ramai fara cauciucuri...si frumos e cand ceatza si se aseaza in sens la hotel delta fuge rau acolo..pacat ca acumn sutn santuri si esti obligat sa opresti
maus l-ai uitat pe bazbi care e clar sarit putzin de pe fix ..saracu cielo :))) ps:s-a schimbat locu de cand s-a deschis MGM..se sta acolo spre dimineata si se asteapta sa plece gagicile singurele ;)) ..in plus de asta poti viziona si local kombat in fiecare week. =))) ... cred ca vorbeai de cataloi intradevar acolo e lux drumu,dar mai frumos in oras cand se uita mosii si babele si exclameaza" mama voastra o sa sfarsiti in lac... etc etc" |
HOP si eoooo... La famiglia....
|
bine ai venit ...era si vremea :)
|
Hai sa stabilim 2 tabere.... care suntenti in Bucuresti hai sa ne vedem odata la fata......
propun o intalnire in parcul carol sau discutam... si cand mai vin in tl ne distram si acolo.... ne dam de distractie nu sa vedem care e mai bun..... ca e chestie relativa |
Sa recapitulam... Esti din TL (daca esti un BUC la facultate nu-i problem mie-mi convine :D) si din cand in cand te mai mananca pedala.... lasa un pm cu yahooid... sa punem si noi bazele unei comunitati. R fi dragutz cand mai vin in sanatoriul ala de oras sa facem putina atmosfera... :)
|
TL20ELV , cred ca te stiu , ai un clio argintiu nu? Draguta masina ;)
|
da da el e ... de la inceputul liceului cand coboram iti admiram masinutza...
|
Quote:
|
da ce a patit ?
|
Quote:
Nu stiu detalii...doar ca a adus-o pe rampa de la BV (brasov) :D |
sa dea draq ..pacat..abia o facuse si el si ..in fien asta e ...grav tare? adica se poate repara sau isi poate lua alta? bine ca el e ok si nu a patit nik !
|
Quote:
|
chiar asa de grava e lovita incat nu se mai poate repara ? da cum a putut sa o rupa asa ? a intrat cu ea in copac ce a facut ?
|
sanatate sa fie....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning