![]() |
Re: Proiect 97 TYM
imi place ca ai vointa sa lucrezi la masina:P..felicitari..o sa iasa ceva frumos..cu jantele ai rezolvat?
|
Vointa este destula:D!!Spatiu de lucru nu prea am,ca locuiesc la bloc, ar fi un pic altfel daca as locui la casa, sau daca as avea macar un garaj dar si asa incet incet mai fac una alta,, si la final sper sa iasa asa cum m-am gandit.:D .Cat despre jante mai trebuie sa imi iau 4 anvelope ca sa pot incalta masinuta cu ele..
|
Ce se mai aude despre masina?Ceva modificari noi?Cum ai rezolvat cu jantele pana la urma?Vladutz ;)
|
Proiectul a luat alta intorsatura.Datoriat unui nou membru care a intrat in familiei ,un vw golf III;) am renuntat la maodificarile maotorului.Masina momentan este defecta,s-a stricat filetul din chiuloasa la bujia nr.4.Daciuta o sa fie reparata. O sa incerc sa o aduca la starea ei, cat mai originala,doar mici retusuri care dau bine si eventual imbunatatita putin la partea de stabilitate.Chiuloasa ramane aceeasi,doar nu se va mai da plan pana la maxin , va ramane la cota normala si nu se mai monteaza racirea pe ulei.O sa fie incaltata cu jantele de aliaj pe care nu am reusit sa le dau....Si mai vedem....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning