![]() |
Re: Machete in lucru - VRS
Sigur nu e Maisto? :-P
|
aaa
ba da Maisto scuze. |
spor la treaba, ce ai de gand sa ii faci? si asteptam poze mai clare:(
|
5 Attachment(s)
Quote:
Si revin cu poze. |
6 Attachment(s)
Noutati:
-acoperire manere, bandouri -rama grila -astupat diferite zone. |
Salutare. Vin cu vesti asupra lamborghini-ului gallardo. Am terminat de finisat bodykitul, ma pregatesc sa cumpar spritz kit si vopsea. Acum mai lucrez la acel audi a8 caruia i-am pus grila si asupra unui lamborghini murcielago 1/18 bburago caruia incerc sa-i reconditionez sistemul de deschidere a usilor si nu prea reusesc deoarece nu mai am schema sistemului datorita unui var care mi-a rupt usile :((:((.
|
Astazi am mai finisat bodykit-ul audiului a8, am facut scaune sport lamborghiniului si am incercat sa fac sistemul de deschidere al usilor la lamborghini muricielago. Maine vad daca e rezistent, l-am facut din poxilina
|
Am mai inceput un proiect. Este vorba de un Lamborghini Murcielago LP-640, 1/18, bburago. Modificarile aduse vor fi body-kitul de la SuperVeloce in fata si pe lateral, iar in spate un difuzor + jenti. Cu poze revin maine.
|
Quote:
|
o sa revin cu poze putin mai tarziu.
|
Sunt curios ce o sa iti iasa:D:Dsucces
|
2 Attachment(s)
sall! am revenit cu poze cu murcielago. sunt doar 2 pentru ca nu am facut mare chestie la el. tot ce am facut este ca i-am marit pragurile, i-am astupat gurile de aerisire frontale si i-am marit partea suparioara a barii fata. lucrez in fiecare zi la ea dar nu mult ca mai am si alte treburi
|
6 Attachment(s)
revin cu poze de la proiectul murcielago. am mai facut pragurile si o priza de la prag si bara fata in proportie de 50%
|
Quote:
|
scuze inca nu am ca trebuie sa termin finisajele la machete si dupa aceeea ma apuc
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning