Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - VRS (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/192068-machete-lucru-vrs.html)

bmwh548 18-07-10 17:31

Re: Machete in lucru - VRS

Sigur nu e Maisto? :-P

VRS 18-07-10 18:19

aaa
ba da Maisto scuze.

pustiu_FUG 18-07-10 18:47

spor la treaba, ce ai de gand sa ii faci? si asteptam poze mai clare:(

VRS 18-07-10 18:54

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3526835)
spor la treaba, ce ai de gand sa ii faci? si asteptam poze mai clare:(

Vreau sa ii fac un clean look(indepartare manere, bandouri) si grila cum este la a3 si jenti la exterior si interiorul vad eu ce ii voi face.:D si aripile poate reusesc sa le evazez
Si revin cu poze.

VRS 19-07-10 15:46

6 Attachment(s)
Noutati:
-acoperire manere, bandouri
-rama grila
-astupat diferite zone.

VRS 20-07-10 20:43

Salutare. Vin cu vesti asupra lamborghini-ului gallardo. Am terminat de finisat bodykitul, ma pregatesc sa cumpar spritz kit si vopsea. Acum mai lucrez la acel audi a8 caruia i-am pus grila si asupra unui lamborghini murcielago 1/18 bburago caruia incerc sa-i reconditionez sistemul de deschidere a usilor si nu prea reusesc deoarece nu mai am schema sistemului datorita unui var care mi-a rupt usile :((:((.

VRS 21-07-10 19:36

Astazi am mai finisat bodykit-ul audiului a8, am facut scaune sport lamborghiniului si am incercat sa fac sistemul de deschidere al usilor la lamborghini muricielago. Maine vad daca e rezistent, l-am facut din poxilina

VRS 22-07-10 21:12

Am mai inceput un proiect. Este vorba de un Lamborghini Murcielago LP-640, 1/18, bburago. Modificarile aduse vor fi body-kitul de la SuperVeloce in fata si pe lateral, iar in spate un difuzor + jenti. Cu poze revin maine.

FED express 23-07-10 07:07

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3536327)
Am mai inceput un proiect. Este vorba de un Lamborghini Murcielago LP-640, 1/18, bburago. Modificarile aduse vor fi body-kitul de la SuperVeloce in fata si pe lateral, iar in spate un difuzor + jenti. Cu poze revin maine.

asteptam poze cu asta nou:!::lol:

VRS 23-07-10 09:58

o sa revin cu poze putin mai tarziu.

MeMutzu 24-07-10 00:27

Sunt curios ce o sa iti iasa:D:Dsucces

VRS 24-07-10 13:16

2 Attachment(s)
sall! am revenit cu poze cu murcielago. sunt doar 2 pentru ca nu am facut mare chestie la el. tot ce am facut este ca i-am marit pragurile, i-am astupat gurile de aerisire frontale si i-am marit partea suparioara a barii fata. lucrez in fiecare zi la ea dar nu mult ca mai am si alte treburi

VRS 31-07-10 17:25

6 Attachment(s)
revin cu poze de la proiectul murcielago. am mai facut pragurile si o priza de la prag si bara fata in proportie de 50%

ciuca2 01-08-10 09:22

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3441584)
Pentru jante folosesc pe post de capace un plastic cu forma pe care vreau sa o obtin, pentru acel cerc o teava de pvc si pentru cauciucuri camera de bicicleta. Le editez cu mini aparatul de machete si gravat. O sa revin cu detalii in sectiunea Tutorial tuning machete dar dupa ce termin de facu bodykitul.

Salut.Poti sa pui cateva imagini cu 1 janta facuta dupa aceasta metoda? ,sau inca nu ai? Cred ca suntem foarte multi pe care ne-ar interesa metoda.

VRS 01-08-10 16:19

scuze inca nu am ca trebuie sa termin finisajele la machete si dupa aceeea ma apuc

All times are GMT +2. The time now is 18:45.

- Copyright 2026 4Tuning