![]() |
Re: Navigatii pe DVD - valabile in Romania ?
Ideea e ca trebuie sa dam informatii corecte. Nu putem decit sa ne bucuram DACA exista harta detaliata a oraselor. Cei de la Porsche spun ca pentru Ro in detaliu nu e decit Buc. si partial Timisoara. Poate nici ei nu stiu bine, dar pentru a afla ce si cum, trebuiesc citeva screenshot-uri nu o lista a oraselor. Strazile ce traverseaza orasele nu inseamna detaliat...
Poti face niste poze cu display-ul si citeva orase. Le asteptam. |
Deci sa inteleg ca nici pentru mondeo nu exista CD/DVD pentru navigatie?
|
In mod categoric exista, dar nu cred ca si pentru Ro. Cel mai bine suna la Ford si intreaba-i pe ei ca stiu cel mai bine.
Eu nu am auzit/vazut navigatie de fabrica in afara de Audi care sa aibe Ro. |
Ok. Merci mult saxo. Le dau un telefon si te anunt ce mi-au spus.
|
2 Attachment(s)
Iata si mult laudata harta a romaniei.....
|
salut. am auzit k la sfrsitul lunii martie cei de la bmw vor scoate dvd-ul pt romania. a-ti auzit ceva despre asta? mersi
|
Am si eu un Ford focus c-max cu dvd navigation system din fabrica, dar nu am decat dvd cu harta europei fara Romania. Stie cineva de o versiune mai noua?
|
Mai am niste date . Se vinde pe Ebay
http://cgi.ebay.at/Ford-Navigations-...QQcmdZViewItem si puteti citi cum se face aici http://solesz.extra.hu/index.htm |
cei de la navteq au lansat harta romaniei dar este slabuta.
din ce m-am interesat am inteles ca aceasa harta trebuie implementata de producatorul masinii si tot el iti va pune la dispozitie harta pentru a o cumpara. personal folosesc pda, are idee cineva cat costa igo limousine cu interfata pentru un 407? |
Am auzit pe aici ca Audi ar avea un CD cu navigatie. Ma gandesc acum, pentru Volkswagen Passat 2006 oare face cineva asa ceva?
|
@nevrozel
Citeste postul 54. |
@saxo
Mersi, deci exista. Se stie de vreun dealer in Bucuresti ceva? |
N-ai pen ce, eu stiu ca nu exista. Cel mai bine suna la Porsche Romania si intreaba-i pe ei. Daca e sa fi aparut, acolo vei gasi.
|
Sal , am un Audi a3 din 2005 cu Navigatie DVD MMI si mi-am comandat de pe net un dvd cu toata europa (inclusiv romania) si nu mi-a mers...... pe langa asta era un dvd luat de la o papetarie si scris cu carioca pe el "AUDI" . Baiatu se lauda ca lui ii merge (tipu din Bucuresti). Am mai cautat eu pt audi si nu am gasit nicaieri..... nici macar la download de pe net:P
|
De ce nu cititi cu atentie topicul ?
Exista doar pentru modelele 2006 sau mai noi, si pe Romania are NUMAI Buc. + o parte din Timisoara + drumurile nationale. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning