![]() |
pai o sa ne vedem pe acolo atunci :D am sa ma uit dupa tricouri 4tuning... apropa dar voi cum atzi facut rost de ele ?? :-P
cu sala e cam nasol ca au mai ramas locur decat in fata si e grav de tot eu zic ca o sa fie lume bine ca am prins locuri mai sus :D |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
azinoapte am rezervat in sala 1 F-9 si F-8
|
madskilz s in spatele tau sper ca nu esti foarte nalt sa pot vedea si eu ceva de tine =))
|
Quote:
|
zetemete.... la sala 1 ? nu se pot rezerva .. sau cum ?!
|
am trimis acum 30 de minute un amic sa rezerve bilete si mia zis ca nu se mai dadeau ...care este faza ? !
|
nush
..au pus la dispozite sala 8,si sala 11 :) am intrat acum pe site la movieplex si am rezervat 2 locuri la sala 8: H-17 / H18 e deja FULL :lol: :lol: :lol: :lol: |
mare aiureala...
eu am rezervat ieri bilete azi vad ca tre sa rezerv din nou... bine ca am mai gasit bilete... |
deci lipsa de profesionalism frate,ieri am luat 2 bilete super bune iar azi cand am intrat sa vad din cuirozitate daca sa umplut sala vad ca au aparut 2 sali mult mai mari,iar rezervarile anterioare nu mai existau,in fine am gasit la cateva scaune mai departe :-|
|
cine mai are in sala 11 locuri,eu am acolo L-9 si L-10 :-P
|
eu mai am...j-8 j-7 j-6
|
vrei sa ma mut langa tine??? :DD
|
daca vrei te astept,daca o faci sa ma anunti :-P
|
sal fratilor....ce faceti mah? stiati ca masinile din fast and furious 3 tokio drift au fost tinute intr-o locatie secreta pe timpul filmarilor si ca au fost modificate de o firma nipona? dak vreti poze de la filmari cereti-mi mie. pozele top secret.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning