![]() |
re: Oltcit Club 11RL - CJ 93 UAC
5 Attachment(s)
Ultimul set de poze pe anul aceste deoarece masina intra la iernat.
|
Olteanul circula bine mersi cu toate actele valabile.
Lunile trecute am fost in excursie cu ea Dej-Gherla-Cluj-Turda-Alba I-Sebes-Sibiu si a parcurs in total 700km si face km zilnic.Ramane in circulatie pana la venirea vremei reci dupa aceea intra la hibernare pe timp de iarna. Incet si sigur de aduna piese si pentru asta mica. In anul urmator va avea parte de un tratament binemeritat. Cat mai multi km alatur de Oltciturile voastre,numai bine.;) |
Pe zi ce trece kilometrajul in curand va ajunge la 46.000km.
Ca un update in ultimu timp :schimbat electromotor,bujii,filtre,rotor la aprindere,ceva maruntisuri si tot parcurge km.Saptamana asta sa facut si identificarea urmand ca saptamana viitoare sa depun si sa primesc noile placute de inmatriculare.Momentan cam atat ar fi pe viitor mai vedem... |
Re: Oltcit Club 11RL - CJ 93 UAC
Se poate schimba si numele topicului.
Masina de astazi are nr CJ 93 UAC. Uzina Automobile Craiova ;) |
Frumos numarul! :D
Cati mai multi km fara probleme! |
Quote:
Probleme recente au fost din cauza pipei de la delcou care a facut pe nebunu,dar in rest nimic important. La vreme este afara urmeaza sa intre la garaj posibil pana la primvara.:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Putina mecanica zilele trecute.Schimbat urmatoarele piese:
burduf cap bara directie burdufe si planetare cap bara directie pivot superior butuc complet burduf caseta directie In rest drumuri si kilometrii.... |
1 Attachment(s)
Coliere metalice la burdufe planetare exterioare
bucse punte spate noi telescoape intarite si masina mai LOW interior maro |
bravo dar da zapada jos de pe masina
|
aiurea, e mai low de la zapada care zace pe ea :))
|
da da ... :))
|
Quote:
Bogdan'e zapada a zburat de pe ea dupa cateva ore de la poza.. Pe langa toate cele mentionate pe 29.11.2012 am mai adaugat in borseta cu acte mult ravnita cartela roz .:D |
Sa-l stapanesti fericit si fara incidente! si tine bine de el...sa nu-l dai inapoi:-P
|
Felicitari si la cat mai multi km, fara incidente!
|
Am mai adaugate coliere noi si un burduf planetara nou si 2gume de iarna pe fata.
Ca sa fie treaba completa am mai adaugat si o amenda aseara pentru centura+o deplasare inafara orasului care a fost cum trebe. La buna vedere.:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning