![]() |
Re: Machetele mele - kona4
Quote:
P.S:Cand am vazut primul DS pe viu, cu toate ca cunosteam masina, eram parca hipnotizat, in prezenta unor astfel de oldtimere nici nu stii ce sa mai zici, cel mai bine e sa taci si pur si simplu sa te bucuri de timpul care il ai in prezenta lor...ca ar putea fi ultimadata... |
:shock:Cat de tare e, nu te-ai gandit sa o reconditionezi?
|
Pai mi se pare in stare foarte buna daca te gandesti ca jucaria este din 64 .Am discutat sa vopsesc acoperisul dar mi-au zis ca numai il stric .Asa cu zgarieturile mici isi pastreaza originalitatea
|
3 Attachment(s)
Ursoicele Rusoaice ! :D
Lada Niva - Ist model Lada 2101 - made in ussr Raf -2203 - Din mama lui moskvitch combi si break -ussr Lada 1500 -ussr Masinide fabricatie ruseasca , ciordituri technologice kapitaliste Moskvitch aka opel Lada aka Fiat |
Quote:
|
Frumoase comunistele astea man, mai asteptam sa ne mai prezinti.
|
Ciorditurile astea sunt superbe man, mai baga..:!:
|
Sigur is faine am vrut eu sa scriu un comment si a iesit un pic urat . ussr am vrut sa zic ca este fabricatie de acuma 20-30 de ani jucaria .Nu mai pun ca nu am altele deocamdata
|
ce tare e RAF-ul...
|
4 Attachment(s)
Nu am mai pus nici o poza de o vreme acuma mi-a venit cheful
|
citroen cx urmasul ds-ului -norev mini jet scara 1:43
Desi nu sunt fan camioane am pus doua pompiere mercedes siku seria v si un merrywheather fire engine-matchbox lesney |
5 Attachment(s)
noutati in colectie
mercury commuter in cutia ei originala -matchbox lesney 1968 citroen maserati de raliuri cica mazda luce rotary turbo de la tomica made in japan |
De multa vreme nu ai dat pe aici tinand cont ca ai o colectie foarte mare si putine aratate..
Imi plac ultimile postate:!: |
Buna Seara
Domnule aveti o colectie interesanta si valoroasa. Insa daca prezentati cate 3 poze facute cu o camera VGA din an in paste acest topic nu va mai ramane pe forum. Acesta este singurul avertisment. O seara placuta! Cozmescu Alin |
4 Attachment(s)
Ei acuma nu poti fi cu toate ,dar uite ca am mai revenit cu cateva machete .
Matchbox lesney moko se numara printre primele matchb0xuri produse anul fabricatiei 1960 scara cam 1:66 ,made in england . Este vorba despre un ASton Martin DB5. A doua macheta este un Land Rover w 109 tot matchbox de data asta un model din 1970 ,superfast in cutia ei. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning