![]() |
Re:
Quote:
Sau d c n-am vazut-o eu!? :) |
dc e facut topicul asta??? de ce ??? de ce??? :anger:
|
Doamne! viatza asta... k-n filmele americane!!!! Nu poate omu' sa se skimbe k nu-l crede nimeni (!!!)... nici macar voi: ashtea care zicetzi k vretzi sa skimbatzi lumea!!!
d c nu Eryka? :) |
dc crezi asta???
dc am vrea sa schimbam lumea? ( the world is o.k. ... romania trebuie schimbata :D ) |
DE CE nu trecem topicul la <Mesaje tampite,aiurea si inutile> ? :?
|
dc nu schimbam subiectul? :wink:
|
ca topicul are numele de ce???
|
Quote:
Quote:
|
dc nu as crede asta??? :lol: compara romania cu alte tari .. si o sa vezi multa diferentza... si la oameni... si la tot! romania e cea mai \"neagra\" tara, nu are culoare de loc...
dar dc o dam in diverse? |
Re:
Quote:
Romania este o tarza frumoasa... oamenii o strica!! (o vorba celebra) |
din oamenii aia facem si noi parte...so...
|
De ce trebuie defiecare data cand vrei sa iti schimbi adresa de email de o ai pus ala Profile sa scri si si parolele de la inceput :?:
|
pai da ffocus... :) ... ce? tu te simtzi vinovat cand arunci o hartie pe strada (cum se simte neamtzu) ? :):)
|
lasand rahaturile la o parte , cu lumea si etc. hai sa ne distram , de ce ? ca e mai bine asa ...
insa.. nu o inteleg pe eryka, cum poti sa spui ca lumea e ok ???? helloo iuhuuuu , check out afghanistan , IRAK , si etc , iti recomand filmul Fahrenheit911 dupa ce vezi filmu , vino la mine si zi-mi ca lumea e ok.. si romania nu .. in fine , acum cateva luni , radeam cu un amic de al meu , pana ne dadeau lacrimile , pe subiectul asta : DE CE : :) , acum , :) i-ar mi-au dat lacrimile si acum , am o intrebare , in fine , mai multe -DE CE IN AMERICA SI NU NUMAI POTI SA CONDUCI DE LA 16 ANI , DAR AICI POTI SA CONDUCI DE LA 18 ? -De ce nu putem traii toti in pace ? -De ce luna e alba ? -De ce soarele isi schimba culoarea , din roshu , dimineatza , in galben la pranz ? -De ce barbatii sug pla.. (vb de gay mo`fo`s aici..) -de ce ? astept raspunsul la aceste intrebari |
dc nu-i pasa??? stie el cine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning