Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

YZF-PWR 05-07-06 10:10

Re: Provocari

lu adi cu A6 LEU :)

CT-87-ADY 05-07-06 13:00

cred k faci o cunfuzie...

ala e a4 avant(kombi) ALB ct-53-leu
eu am a6 ALB BERLINA CT-20-ADI

GET IT?

ady_gti 07-07-06 14:09

dar pe mine nu ma vrea nimeni la interval???? ce dreaq hai ..ca v-am zis eu ca o sa ruginesc si eu daca stau dupa voi..:))0

quick_5hifter 07-07-06 15:09

prietene, ce tot insisti pe tema asta? vino aici si-ti gasesti tu vreun concurent, daca nu-ti convine ce ti s-a propus deja...daca n-aveam ambreiajul obosit, ma "faceam" eu cu tine, doar asa ca sa fii tu multumit ca ai "facut" pe careva la curse (nu veneam cu masina de la "signature", ci cu alta cu motor mai mare :twisted: )

Psycho 08-07-06 16:49

Quote:

Originally Posted by ady_gti
dar pe mine nu ma vrea nimeni la interval???? ce dreaq hai ..ca v-am zis eu ca o sa ruginesc si eu daca stau dupa voi..:))0

ai atunci fugi si cauta p cineva p masura ta .. vezi si tuh la bucureshti ...

daca tu ai unde sa te dai in orashu asta plim de politie e bine :)

ady_gti 10-07-06 11:58

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
prietene, ce tot insisti pe tema asta? vino aici si-ti gasesti tu vreun concurent, daca nu-ti convine ce ti s-a propus deja...daca n-aveam ambreiajul obosit, ma "faceam" eu cu tine, doar asa ca sa fii tu multumit ca ai "facut" pe careva la curse (nu veneam cu masina de la "signature", ci cu alta cu motor mai mare :twisted: )

cu ce motor sa vi mai ... a ?
periculosule???

quick_5hifter 10-07-06 13:17

1,2 diesel...dar conteaza? important e soferul, sa fie frumos, sa se vada bine in oglinda 8)
nu sunt periculos mai, ba dimpotriva, dar vezi ce a zis psycho mai sus, coroborat cu ce ti-am zis eu (adica vino tu aici)....sau tu vrei sa vina vreo 10 masini din constanta la tine la navodari, sa ai de unde alege? :rolleyes2

X-Ray-Eyes 10-07-06 16:54

Asta e ca in bancul ala cu Mohamed si cu Muntele , nu ?

ady_gti 10-07-06 21:32

bine ma ... cand avetzi chef de alergatura .. ma sunatzi si vin la voi,,,,, va sal... ciao

Psycho 11-07-06 10:51

bah esti nebun .. daca vrei iti dam apel si suni tuh .. k io sunt pe cartela

GABBY_ 11-07-06 17:57

exact ca p...dele :)))) dai beep si te sunam noi :)))))) ,poate de la oboseala cand am citit asta am cazut de pe scaun de ras:)))) .omul daca tinea neaparat sa se dea ,venea de mult aici si avea deja cauciucurile tocite

D_M_X 11-07-06 18:42

gogule...vezi ca lumea se strange in fiecare seara la sala......vii si vrb si poate se strang cateva masini sa-ti puna peugeotul la incercare....

ct77pia 11-07-06 20:50

dar ce a patit R5 ca l-am vazut azi in navodari plstnit???

x-28-TRA 12-07-06 08:11

itzi pun eu renou'l la incercare daca vrei

M Y U 12-07-06 15:11

Da... cineva nu avut loc de mine pe sosea si troossccc.Acum masina intra intr-un proces de reparatii, deci mai dureaza...pana voi fi din nou pe strazi. PS:PIA tu erai cu matizu ala alb cu fumuri si colante de firma care a plecat nervos de pe loc?

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning