![]() |
Re: E60 - 535d remap
felicitari.foarte foarte tare si faina masina.eu am 520d resoftat si merge chiar bine la cei 200 cp si sunt foarte multumit la cum impinge.nici nu vreau sa ma gandesc cum impinge masina ta daca eu sunt multumit de a mea iar diferenta este incomparabila.
sa ai mare grija de ea ca ar fi pacat sa pateasca ceva.este o bijuterie. multa bafta si succes in continuare. |
cu vreu gti ai incercat sa te dai? sant curios ce s-a intamplat, nu de alta dar am vazut cateva curse, doar cu 1 castigator, daca intelegi ce vreau sa zic.
|
Quote:
Simplu , gti ul pierde , de fiecare data :) |
Quote:
|
Quote:
Eu cred ca ai visat azi noapte frumos sau gti ul de care spui tu avea undeva la 400 de cai , sau acel 535d cu care cica sa dat nu pleca asa bine de pe loc , pentru ca un gti stock nu are sanse nici macar in fata unui 530d resoftat cu cap , iar un gti resoftat stage 1 [ 260 de cai aprox ] nu are sanse in fata unui 535d resoftat ! Mai poate interveni si partea cu acea piesa dintre volan si scaun , dar asta e alta mancare de peste ! |
Quote:
|
100-200 am gasit un golf 5 care facea in usor sub 12 secunde si zicea de el ca are 330 cai,deci este o posibilitate..
|
Quote:
omu a spus ca a scos pe 402m 13.7 si pe forumul acesta sunt cateva gti-uri care scot fara probleme sub 13 sec(unu a scos 11.6!!! ce nu reuseste nici un 535d din toata lumea!!!). eu am vazut gti-uri doar cu soft care fac 530 resoftat. oricum este foarte bine ca un 4 cyl, de 2.0 sa faca un 6 cyl de 3.0! din mers gti-ul are sanse si mai mari, eu vb din ce am vazut nu din povesti ;) |
Quote:
Si eu la fel , de asta doar aduc argumente logice sau ce am trait din experienta personala. Am un respect deosebit pentru 1.8t si 2.0tfsi/tsi de pe VAG , stiu ce le poate capul , dar tine cont ca ce are dvd pe masina lui e pe departe de ce poate un 535d/335d in afara ! De asta am zis ca depinde de cum e echipata masina. Eu am vazut ce poate face un 535d echipat cu lsd de la quaife sau 335d , cam asta e slabiciunea acestor modele , de asta se sustine in continuare [ e drept ca pe 400 de metri la noi in tara ] ca un 3.0biturbo nu are sanse in fata unui 3.0 tdi de pe audi [ ambele facute la soft etc ] Si eu am specificat foarte clar , un gti stock nu poate face un 530d resoftat [ am testat si eu personal asta ] , pe cand un gti resoftat vs 530d resoftat , pai castig de cauza are gti ul instant mai ales din cauza greutatii [ un 530d cu dpf on nu poate scoate mai mult de 280 de cai] Presupun ca vorbesti de gti ul lui cristi daca nu ma insel ! Tu omiti un aspect , tu nu poti compara un gti modificat la sange cu un 535d resoftat ! Vezi ca in europa exista un 535d dus la 440 de cai aprox [ nu stiu exact ce modificari a suferit ] + lsd quaife . |
Depinde cat de modificat e gti-ul. Nu am apucat. Oricum 535d-ul nu e masina de drag sau curse. E il vad daor ca pe un sedan rapid care are un consum f bun pt puterea max dezvoltata.;)
Greutate gti: ~1400kg Greutate 535d: ~1730kg Un GTI de 350 de cai, evident va fi mai rapid. Un GOLF 6 R cu 310 cai vad ca face in ~13s 100-200: https://www.youtube.com/watch?v=GPHvEv6q-D8 Gti-ul e si avantajat de DSG/sau chiar manuala. La plecari sincron, pierde f mult steptronicul de pe E60. Din pacate degeaba are 700nm, ca pierde 1s pana se decide sa puna puterea jos, apoi trage ca apucata. Pe 200-top speed, hot hatchurile FWD/AWD incep sa isi piarda din suflu fata de 3.0 6 in linie RWD.(ma refer la valori de putere apropiate) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning