Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale ) (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/18754-dacia-logan-break-utilitara-poze-reale.html)

meica 05-07-06 20:38

Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )

:evil: nu vad diferenta intre break si utilitare..si oricum sunt la fel de naspa..:bored:

c3-mad 07-07-06 19:15

amadoua mult prea nasoale ..

Cr1Sty_xxl 08-07-06 14:56

CLAR...zici ca e drig.. mai bine cara morti cu ea

alicee 24-07-06 04:27

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
de ce sa fiu mandru ? ca avem cea mai ieftina si mai prost gandita masina din europa (daca nu din lume) ?

:) din ciclu.. copilasii isi dau cu parerea. :twisted: Loganul nu e cea mai ieftina masina din europa si nici din lume. Iar prost gandita :) exista masini si mai prost gandite :)

Bogdan_mb 24-07-06 11:08

Quote:

Originally Posted by alicee
:) din ciclu.. copilasii isi dau cu parerea. :twisted: Loganul nu e cea mai ieftina masina din europa si nici din lume. Iar prost gandita :) exista masini si mai prost gandite :)

dude ... nu ma refeream la Logan , ci la varianta Break. Daca tu vezi varianta utilitara bine gandita, doamne ajuta.

A,era sa uit, spune-mi te rog masina din clasa ei mai ieftina.

alicee 24-07-06 11:14

nu vorbeai de masina din clasa ei :) sunt masini mai ieftine in china o gramada, in europa iti dau un exemplu: daewoo-ul matizul autohton si alte cateva marci facute in rusia (mi se pare ca o lada e mai ieftina). Cat despre masini prost gandite , de exemplu.. chevrolet aveo pt rezultatele catastrofale la euroncap.

Spark 24-07-06 12:39

bzz ... vorbea de utilitara ...
nu de variantele normale ...

STREET 10-08-06 15:21

parerea mea ii ca o iesit destul de bine mai ales versiunea pentru persoane

mihai134 11-08-06 17:33

Noua dacie. ce urata e! asa suna titlul dintr-un ziar. si pe buna dreptate.pacat de conceptul steppe ca arata cu adevarat interesant :(

turbojack 16-08-06 14:27

S-a marit capacitatea de a cara cartofi la toamna.Va trece cu siguranta in topul celor mai hidoase masini.

mad_mike 22-08-06 10:27

Din pacate eu nu stiu sa se fi facut un asemenea top:sad:dar putem face aici nu?:D

fuzzy 22-08-06 18:45

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 521553)
S-a marit capacitatea de a cara cartofi la toamna.Va trece cu siguranta in topul celor mai hidoase masini.

asta asa e dar mai mult ca sigur ca va fi destul de mare nr de unitati vandute...

turbojack 22-08-06 22:26

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 528117)
asta asa e dar mai mult ca sigur ca va fi destul de mare nr de unitati vandute...

Din pacate s-ar putea sa ai dreptate.Am vazut masini mult mai hidoase vindute destul de bine.
Si tot din pacate ,Steppe arata intr-adevar excelent.

fuzzy 23-08-06 08:03

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 528409)
Din pacate s-ar putea sa ai dreptate.Am vazut masini mult mai hidoase vindute destul de bine.
Si tot din pacate ,Steppe arata intr-adevar excelent.

pey steppe cred ca o sa aibe ceva din tehnologia sa folosita prin 2010 sau mai incolo...in rest, la faza cu unitatile vandute ma astept la fel ca la logan sedan: romanul si restul oamenilor vor vedea doar utilitatea acestui autoturism... nu si "frumusetea"... dupa cum zicea un om la tv: "this car is doing only what it's supposed to do and nothing else...." si adevarul asta e... oricum fata de berlina , sn, srn si slz e ceva in plus si un pas in fata...(chiar daca de furnicutza:twisted:)

FastAce 15-09-06 13:56

AAA...CAREI DIFERENTZA???:lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:23.

- Copyright 2026 4Tuning