![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
1 Attachment(s)
Pff, sesiunea asta ma omoara...
Abia ce am avut astazi putintel timp pentru a face partile necesare bad-boy-ului. Maine sper ca voi apuca sa m-apuc de capota... Tablitele sunt 1mm, si le voi prinde in nituri (cel putin 7/buc). Apoi cu chitul de fibra de sticla voi finisa restul. :D Wish me good luck! |
Quote:
si spor la treaba.. asteptam poze cu lucrarea finisata.. PS: si bafta-n sesiune |
Quote:
|
3 Attachment(s)
...inainte de kit-uire :)
hai ca iese cat de cat acolo.... |
1 Attachment(s)
Inca nitel... :D
|
ehhh na :-P zici ca ii gata imediat:D
imi place curbura aia8) sa ce o fi:lol::lol: |
tutorialul?:lol:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Acum mai ramane colantarea, care cei de la DCM Desing, îmi cer 200ron pentru toată colantarea ca-n VT. Unii zic că-i mult, alții că e ok. De exemplu, cică la Constanța aceeași lucrare costă 100ron :-s Sunt tare nedumerit, mai ales că sunt (-em cu toții) în foame de bani. Quote:
Pentru început am făcut o machetă din carton, care am pus-o pe far și am decupat-o după plac. De pe urma dânsei, am decupat (cu flex-ul) o bucată identică din tabla de grosime 1mm, si cealaltă bucată la fel, numai că a fost opusă. Apoi, cu un șpiral de 4, am dat 5 găuri în capotă, unde am crezut că sunt puncte esențiale prinderii și apoi cu boltnituri, le-am prins. Cu flexul am retezat capetele de la boltnituri ca sa nu existe probleme. Apoi am cumpărat kit din fibră de sticlă (e mai durabilă) și am dat mai multe mâini :)) până la finisare. În principiu n-a fost greu precum credeam numai că cere timp... dar este și satisfacție. Acum mașinuța e finished cu badboy-ul și rămâne colantarea care e o mică-mare problemă la mine. Văd eu.. în timp. În acest weekend, pun și folia pe geamuri... sper. P.S. Am pus pozele dublate la o marime mult mai mare sa se vada mai clar |
Quote:
Edit: Ai postat inaintea mea... :oops: Ai vorbit deja la DCM? O faci ca a mea "tip carbon" sau mat? vezi ca mat e mai ieftina, la jumate cred... acu depinde de gusturi. Imi zici si mie cand mergi la ei, vin cu tine :D |
Quote:
Spatele va ramâne așa (chiar dacă am mai bătut aripile din spate nițel) dar fața, da ... categoric, o s-o las pe burtă! :)) Apropos, Liviu (B-99-SAA) mi-a donat un amortizor, îi mulțumesc... dar, din păcate nu e bun. Dar calul de dar.... L.E.: Le-am dat un mail care sună așa: "Sunteti amabil sa imi spuneti cat ar costa o colantare, cu autocolant exact ca in imaginea din attach? -culoare: dark grey, lucios sau semi-lucios -plasament: varianta 1: capota varianta 2: capota, prelungiri usi, stalpi si prelungiri contraaripi spate Multumesc," ...cu răspunsul: "Buna ziua. Preturile sunt: varianta 1: capota : 100 lei varianta 2: capota, prelungiri usi, stalpi si prelungiri contraaripi spate : 200 lei." |
Quote:
|
Quote:
Și acel centimetru pentru mine, este splendid pentru că... :)) am scăpat de troncănit. Și o sa incerc si varianta cu arcurile tăiate, îmi permit, le am pe cele vechi de rezervă... deci, la o bere și la o zi liberă... o să fac si lucrul ăsta. |
Quote:
|
Sunt scule speciale, de la 10 lei cele pt un singur tip de popnituri pana la preturi ceva mai mari cu capete diferite.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning