![]() |
Re: Ce mai urmeaza? Sa vanda "Base" tara?
De ce, în perioadă de mare criză economică, se dau 500 milioane euro pentru o mizerie de site ?
De ce, în perioadă de mare criză economică, se dau 50000 euro pentru poleirea cu aur a turlelor bisericii din curtea Palatului Cotroceni (după ce în 2009 a fost renovată... după ce în 2004, în timpul mandatului lui Ion Iliescu, a fost renovată) ? De ce, în perioadă de mare criză economică, nu se luptă împotriva evaziunii fiscale din vămile româneşti, evaziune care se spune că ajunge la cifre de până la 40 milioane euro ? De ce, în perioadă de mare criză economică, kilometrul de drum românesc costă de X ori mai mult decât în orice altă ţară europeană ? Exemplele pot continua... |
Re: Ce mai urmeaza? Sa vanda "Base" tara?
Quote:
Încă una scurtă... Într-adevăr statul încasează sume frumuşele de pe seama Dacia şi a altor dealeri, dar chiar aveam nevoie să băgăm atâţia bani în programul RABLA?!(făcând abstracţie de faptul că şi eu am fost client RABLA) Unii mor de foame şi noi dorim înnoirea parcului auto. Este o organizare haotică. Mult spus organizare... Tu dacă o duci mai rău cu banii, nu te apuci să schimbi telefonul mobil sau să îţi iei alte jante la maşină nu? Ţine de bunul simţ economic... Statul când va afla de acest bun simţ economic? |
Re: Ce mai urmeaza? Sa "vanda" Base tara?
caz concret, nu pot da nume, cunosc personal persoana.
A ajuns la "bucuresti" intr-o functie (nu pot da nume) A facut 30 de zile dupa cum a gandit ca-i mai bine pentru tara apoi a fost avertizat ca ori face cum se spune ori peste 90 de zile revine inapoi de unde a plecat. Sta bine mersi de un timp si o zis...ce daca fac cum zic aia macar ma aleg cu o casuta si o masina noua, daca nu, merg cu aceeasi masina si stau in acelasi apartament. Chiar daca vrei sa schimbi nu se poate. Economicul a invins POLITICUL, de mult timp ! |
"Fie painea cat de rea, statu' iti ia un sfert din ea"
|
Quote:
|
E mult de vorbit..practic politica asta inseamna VORBA si iar VORBA.
NU SUNT DE ACORD cu micsorarea pensiilor--- pensionarii nu trebuie sa sufere pt ceea ce se intampla in prezent, intrucat ei au muncit la vremea lor o viata intreaga pt aceasta pensie , O MERITA PENSIA. Sunt de acord cu ce a spus Gabi mai sus. Daca nu s-ar fi cheltuit banii pe prostii, daca s-ar fi urmarit la sange taxele,controale etc, daca nu ar fi existat INTERESE---> nu s-ar fi ajuns aici. Mai lipseste sa iesim toti in strada, sa fie lumea impuscata cum s-a mai intamplat candva si sa lasam niste hoti mai mari sa vina apoi la conducere. De bine nu vom da, ci numai de un rau si mai mare. Solutia ar fi sa ne bagam la cultivat,crescut animale etc Cine detine niste pamanturi cu ceva pe ele, fructe,plante, animale intelege despre ce vorbesc. |
Agricultura si turismul de s-ar dezvolta ne-am scoate din rahat, fara suparare
|
Aaah, uitasem !
Tot în perioadă de mare criză economică, un primar PDL a făcut o sală de sport în valoare de 12 milioane lei, în condiţiile în care preţul pentru acea lucrare ar fi trebuit să fie de 4 milioane lei. Recepţia a fost făcută de un ministru... PDL, al cărui nume îmi scapă acum. Dar trusourile nou născuţilor "decimează" bugetul ţării, aşa că le reducem la 600 lei, nu la 85 % din salariul din ultimul an al mamei sau tatălui, în funcţie de cel care-şi ia concediu pentru creştere. Şi dacă tot e criză, tăiem fondurile bolnavilor de cancer, că tot sunt bolnavi şi mor... |
Vine noru , pleaca noru , noi ramanem tot cu chioru :D
|
singurul om care ar mai putea sa faca ceva din tara asta ar fi fost ceausescu, care la ora asta cred ca face tumbe in mormant la ce sa ajuns din aceasta minunata romanie
|
Quote:
In nadejdea asta mai bine LA MUNCA decat la intins mana ! |
Eheee, dolbule, cu câtă uşurinţă vorbeşti tu de 200 lei. Sunt curios, dacă ai fi părintele unui copil de 1 an, la fel ai vobi ?
Şi de ce tot dai înainte cu "LA MUNCĂ!" ? Ai impresia că un pensionar de 60+ ani mai e apt de muncă ? Un bugetar care rămâne fără 15 % din salariu ce vrei să muncească în plus ? Un copil a cărui alocaţie scade ce vrei să muncească ? Am impresia că vorbeşti doar ca să apari şi tu în discuţii. LE: uitasem că tu eşti fan PD-L. :lol: |
Quote:
Atunci cand te "apuci " sa faci un copil, mai trebuie sa iei si in calcul daca iti permiti sa il cresti in conditii normale ! Daca ai si alti bani in afara de indemnizatia aia. Intr-adevar e urat ca au scazut indemnizatia la copii , dar nici nu este sfarsitul lumii . Daca tu ai o solutie mai buna, da-le-o celor de la FMI . Dar am uitat ca asa a fost romanu mereu.. presedintili ie da vina ( indiferent ca a fost iliescu, tapu sau chioru ). Sunt fan PD-L pt ca nu as putea fi in veci fan PSD ( avand in vedere cat de mult au furat si cat rau au facut tarii dupa comunism ) , nu as putea fi fan PNL pt ca este un partid "curva" , iar celelalte partide nu au nici un sens. |
Şi eu am fost fan PD(-L) până am văzut nesimţirea şi opulenţa de care dau dovadă împuţiţii ăştia.
Spui că PSDul a furat... PD-Lul nu a furat ? Nu fură în continuare ? Explică-mi şi mie de ce o autostradă suspendată, de 50 km, costă 1,5 miliarde euro, iar un rahat de site - e-romania.ro - costă 500 milioane euro ? Fă-mă să cred că astea sunt preţuri reale pentru cele 2 "lucrări" şi îţi jur că-l fac pe Băsescu idolul meu. Însă, dacă nu poţi să mă convingi, te rog să nu mai postezi şi nu mai fii pupincuristul milogilor ăstora. |
Quote:
Site-ul E-Romania.ro e cea mai mare frauda posibila. Se pare ca este inregistrat de catre firma Logic DD Advertising. Stau si ma intreb daca Silviu Iordache (manager Logic DD Advertising) este un om apolitic sau nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning