![]() |
Re: NEW Megane RS (MK III) vs Cupra R vs Golf R vs Audi S3 vs Focus RS
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/xLIcsOOUqkY&color1=0xffffff&color2=0x0&hl=en_US&fe ature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/xLIcsOOUqkY&color1=0xffffff&color2=0x0&hl=en_US&fe ature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>
|
rs-ul e o jucarie pentru adulti. mai scumpa, dar o jucarie.
si, dintre toate competitoarele din acest comparativ , ea isi distreaza stapinul cel mai bine. oricine a mers cu un 911 nou sau vechi stie ce vreau sa spun. rs-ul este ca 911 impotriva lamborghini. lamborghini e mai bun, clar. insa 911 iti satisface orice placere. rs-ul e o fiara si se simte ca atare. celelalte sunt si ele fioroase, insa nu-ti transmit sentimentul asta. (nu ma refer la cupra, pe care n-am condus-o) |
Quote:
Si Chris Harris este tot englez, doar ca este mult mai bun decat cei de la Fifth Gea, parerea mea fiind ca este cel mai bun si mai impartial redactor. Eu zic sa urmaresti urmatoarele 2 review-uri: https://www.youtube.com/watch?v=_3JCO...=youtube_gdata https://www.youtube.com/watch?v=vjWqYU0OfCs . Adica impartasim parerea cu Porsche dar nu cea legata de Megane. |
Quote:
|
@GTR
am testat ultimul megane, ultimul m3, ultimul golf r, s3,911, lamborghini, ariel, caterham, si lista poate continua... parerea mea este , normal, subiectiva. meganul nu e o masina mai echilibrata, este mai stabila (pentru ca e mult mai usoara), insa mai blinda. nu ma compar cu greii din presa auto, e doar o parere personala. GTR, tu ai mers cu vre-una din masinile astea ? sau te bazezi pe greii din presa ? |
NEW Megane RS (MK III) vs Cupra R vs Golf R vs Audi S3 vs Focus RS
Sincer? Comparatiile se pot face un secol de acum inainte si nimeni nu va fi niciodata impartial,ca posesor de Megane RS normal ca as inclina spre Renault,:-), totusi fiecare isi va lua masina pe care o prefera sau si-o doreste, banuiesc ca nimeni de pe aici nu isi cumpara o masina dupa ce zice un nenea gicuta la o emisiune tv si sincer niciodata nu dau curs acestor "teste", sunt facute ca sa fie facute altfel ar fi prea multa liniste.
|
Quote:
Quote:
Meganul este o masina mult mai echilibrata, diferenta de greutate este de doar 66 de kg iar raportul putere/greutate este aparent net in favoarea Focusului, Focus RS 205.06 hp/tonne, Megane RS 176.12 hp/tonne (real se pare ca diferenta este mai mica) deci daca nu din sasiu din ce sa castige Megane!? In una din masinile astea nu am mers dar sunt sigur ca ma pot baza pe redactori cu aevarat profesionisti, impartiali si care nu au dat gres nici in trecut si in acelasi timp ma pot baza pe timpii scosi pe pista. Si cam tocmai asta spun ei, Focusul este mai comod, mai puternic dar Megane este mai rapid, mai manevrabil, mai comunicativ, mai direct, practic face mai bine corp comun cu soferul, exact ceea ce trebuie sa transmita o masina sport si total opus declaratilor tale si tind sa le dau lor crezare nu tie. |
1 Attachment(s)
Ford Focus RS :
- arata cel mai bine dintre toate (mai ales pe verde :twisted: ) - cilindree/putere superioara celorlalte modele daca ar fi si 4wd, cred ca mi`as dona un rinichi pentru ea :lol: |
Quote:
Acuma nu zic ca exista si oameni cu bani si nu ii invinovatesc ca poate o fi munca lor la mijloc, dar e mare tare discrepanta intre noi aia multi, aia normali si remunerati in bataie de joc si cativa care isi permit "avioane" sau care au prieteni cu "avioane". |
Renaultu da bine cu pretul ala..dar daca ar fi sa aleg cu sufletul ar fi Focus RS sau Golf R :)
@lord wader,aici e discutie teoretica..ce zici de threadurile gen BMW seria 7 vs Audi a8..cine are bani sa le cumpere de noi cu dotari multe..putini oameni totusi comparativ cu cei care nu isi permit |
Quote:
|
ok stiu ca ai spune sa aleg Seat sau S3 cu sufletul,dar mie imi place Golful.mi-a placut intotdeauna iar 6 R este un model de exceptie,parerea mea
|
Quote:
Cu sufletul alegi o Alfa, spre exemplu, nu un VAG. |
Sunteti culmea. ORICE masina poate fi aleasa cu sufletul, daca asta vrei. Asa cum tie iti place Alfa si consideri ca are "personalitate" si alte tampenii asa poate cred si eu despre Audi. Care e problema ? Poate sufletul meu vrea Audi cel ma mult si ii place "personalitatea" unui Audi. So ? Chiar nu puteti trece peste astfel de idei preconcepute si aberatii gen personalitate, suflet pentru niste masini facute din fier si plastic ? Sau fierul si tabla din Alfa au elementul divin in ele ? Jezas.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning