![]() |
Re: cursa de viteza.
nu exista golf 2 1.8 gti cu 131 cp!!!!
85kw/116ps sau 96kw/130ps NU EXISTA 131PS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
o vazut ca ai golf mai shmecheros ... ;)
|
deci??? nu se pronunta nimeni referitor la cp mele??
|
Quote:
cine a "bagat botu" la asa ceva ?! Voi nu ati falsificat motivari medicale in liceu ? chiar nu stiti cat de usor poti sa falsifici la xerox ceva ? Eu nu am vazut cand a aratat omu actele...totusi si mie mi se pare ciudatc,ca pe carfolio da swift de 85 apoi imediat ala de 102...nimic de 95...hmm,deci din 74kw in ce se poate transforma ? de fapt cat is 95 cai in kw ? |
eu (wsr) doar a prelucrat fisele de inscriere primite de la organizatori, eventual am mai modificat pe ici colo cate ceva, sau am calculat puterea, ca unele fise nici macar puterea in cp nu o aveau...nu mai spun de motor.
cine curios, fisele sunt la mine acasa... scrise de mana propiretarilor. daca sunteti curiosi... |
Dar voi nu confruntati ce scrie omu cu ce scrie in talon,cel putin...ca hai inteleg sa nu le stiti pe toate (motoarele) si nici nu se cere,dar acum macar daca a completat omu corect.
Daca completam la "modificari ulterioare,turbina DA/NU" cu NU si ma bagati la 55 cai...era crima pt cei mici,dar macar am fost corect... Un lucru mi-o placut,si asa ar trebui facut de acum inainte...grupele trebuie trecute direct in KW pesta tot...chiar daca le concepeti in cai putere,rezultatul final sa il afisati gata transformat sa nu mai fie surprize ulterior la calcule ! |
Golf 2 1.816V nu exista de 131CP dar exista de 129CP care echivaleaza("cred")cu 131PS (cred ca e tipul de motor PL dar nu sunt 100% sigur :))
|
pei motoru de gti 1.8 16v KR cati cp are? 129? sau 139 ?
|
1 Attachment(s)
Pentru cine doreste o varianta mai explicita a rezultatelor. Sunt unele numere care sunt gresite.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning