Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Honda - Acura tuning (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning.html)
-   -   Idei tuning ptr. Honda Prelude din 90 (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning/18626-idei-tuning-ptr-honda-prelude-90-a.html)

Nicknamed_13 06-08-06 04:39

Re: Idei tuning ptr. Honda Prelude din 90

dar decare vrei? Sunt Din alea cum are Lamborghini Diablo sau alea pe care le are Ferrari Enzo? Se deschid diferit!Dar as zice sa o lasi asa k parca e mai mishto!

saimonsez 06-08-06 12:12

1 Attachment(s)
cum sunt la crx asta ! Dar asta nu e o prioritate inca !

Nicknamed_13 10-08-06 02:58

Asta sunt gen diablo! Cred k merge! Dar dak pui culori in interior (alb albastru) ar da senzatia de "prea mult" sau "overdone"!

saimonsez 22-08-06 13:43

Poze noi ! Saptamana asta o vopsesc. Masina mai trebuie coborata si umflate aripile .Ce ziceti merge rosu cu un tribal argintiu de culoarea jentilor din fata pana la aripa spate.
Astept pareri ...............

saimonsez 22-08-06 13:45

9 Attachment(s)
Si pozele..........................

saimonsez 22-08-06 13:52

8 Attachment(s)
Masina asta e de vanzare ce parere aveti : Honda CRX 1.6 VTEC 160cai din 1991 . Pretul este 7500 Euro si masina este in Germania.

Nicknamed_13 23-08-06 03:04

Masina ta arata bine! Cred ca bara din spate este cam patratoasa dar e ok! Incearca sa faci in asa fel in cat sa conduci aerul care intra prin capota (fantele pe care le ai in mijlocul capotei) direct inspre scutul de caldura de la motor! Vei tine motorul mai rece si filtrul de aer va trage aer mai rece...face bine la motor!

fanete 23-08-06 08:56

eu zic ca rosu e prea banal. tragei si tu o culoare care sa arate ca nu este o culoare "stock". in schimb ai facut treaba buna pina acum. iti urez bafta in continuare si sa o conduci fara evenimente neplacute ;)

PS. dupa cum ti-am mai zis, nu imi place eleronul :(

stealth r/t tt 23-08-06 10:08

Quote:

Originally Posted by saimonsez (Post 502172)
Pe jenti sunt cauciucuri toyo Proxes 215/45 R16. Nu am facut masuratori fiindca o sa ma folosesc de distantiere ca sa scot rotile putin in afara si aripile vor fi umflate. Sper sa se potriveasca ! Daca nu , le vand !
Ai estimat tu bine pretul jentilor : 371 euro fara taxe transport.

si cat au fost taxele de transport? si mai ales de unde au venit ele? mersi.

saimonsez 23-08-06 21:16

Nici mie nu prea imi place cum arata spoilerul spate.O sa vad dupa ce o vopsesc daca nici atunci nu arata bine il schimb.
Culoarea nu pot sa o schimb fiindca in acte e rosie.Poate doar nuanta de rosu.
Taxe de transport prin DHL din Landsberg,Germania aprox. : 1000 Euro
Taxe platite de mine : o lada de bere si 30 Euro.....am gasit pe cineva cu bus care avea drum incolo !

saimonsez 23-08-06 21:18

Va place CRXu ? Vreau sa-l cumpar ! Ce ziceti ? Motorul e modificat pentru curse are cam 200 Cai.

BogdanNZ 24-08-06 00:50

Nu stiu preturile din eu, dar scrie detaliat ce modificari are...le exterior arata bine, cat despre motor e o bijuterie+greutate scazuta a CRX-2= o sa manance alte masini de 200cai pe paine ;)
Dar o vei putea inmatricula?

fanete 24-08-06 11:36

asta pot sa raspund eu. o vei putea inmatricula dupa ce vom intra in UE daaaaar pentru masinile mai vechi de 10 ani sunt niste taxe extrem de mari. adica la masina asta vei plati in jur de 3-4 mii de euro. eu asta am inteles din ce am citit eu un articol

saimonsez 24-08-06 21:39

DA , daca vrei sa o inmatriculezi legal te ajunge cam 2Euro/cmc deci 3200 din start. Dar eu mai am variante . . . .

Nicknamed_13 25-08-06 06:12

Doua lucruri vreau sa spun!
Prelude: Dak schimbi eleronul dupa ce o vopsesti, in cazul in care va trebui sa il vopsesti si pe ala nou, vezi ca vei avea surprize ca rosul de pe eleron sa fie diferit de restul masinii. Spun asta pt ca am vazut multe masini asa! juni-juma

CRX: Nu stiu taxele la import insa nu te-as sfatui sa cumperi nici o masina de genul asta fara sa te urci in ea sa mergi (dak e in germania...mai greu)! Pt ca marea majoritatea a masinilor modificate vin cu un sticker pe care scrie: "Atentie!Masina Calcata in picioare!". Si asta pentru ca nu prea poti sa ai o asa masina fara sa tragi de ea! Spun si acest lucru din experienta celor din jurul meu!

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning