![]() |
Re: E46 - Stanced
4 Attachment(s)
am terminat (aproape) bara stabilizatoare pe fata :D
urmeaza sa mai polizez si sa o vopsesc in culoarea masinii |
Interesanta bara stabilizatoare!
Ultima poza are 666.6 kb :D ce sa insemne asta ?:twisted: |
o sa o modific la rezolutie sa nu mai fie asa :)
|
Mi-ai dat idei cu bara stabilizatoare !! Arata foarte tare!!
Cand voi avea timpul necesar o sa imi fac si eu . Ai sudat electric? |
Salut! Tare masinutza bafta in continuare si as vrea sa te intreb de unde ai luat bulge-ul de m3? MS frumos
|
totusi cum mai deschizi portierele? dami si mie un pm te rog cu raspunsu.
|
Quote:
Exista sistem pentru deschidere a usilor din telecomanda |
mersi, e sudata in argon
bulge-ul eu l-am facut si sudat portierele daca citesti topicul mai atent gasesti raspunsul, chiar este un video cum sare usa :) |
spunemi te rog si mie unflatura de pe capota cum ai facuto si din ce?daca poti eventual sa imi pui niste poze mai in detaliu.mersi
|
salut, e facuta din tabla, poze ai pe paginile anterioare, suddata pe capota, forma am facut-o destul de apropiata de original iar formele rotunde si finisajele evident vor fi facute din kit
|
1 Attachment(s)
Buna seara, de mult nu am mai postat nimic, am mai lucrat ceva la bmw, am finisat capota si am vopsit-o in argintiu metal mat, cam cum e acum pe lateral masina, pacat ca nu am poze, dar zilele urmatoare voi posta :) am doar o poza in lucru la capota :d
am vopsit si strutbar-ul dar la fel, poze zilele urmatoare :) numai bine |
nu o mai tot lauda atata.adevaru ii ca ii frumoasa
dar u nu aveai bara de pachet M pe fatza? |
Quote:
|
Quote:
acuma e in "winter mode" :)) chestia ii ca pentru ITP am schimbat bara si cu asta pot sa ma laud ca L-AM TRECUT :) cat de repede o sa pun bara, trebuie refacuta un pic, termin oglinzile si le vopsesc, pun strut bar u sus si ma apuc de praguri problema majora si nu numai la mine se pare, sunt banii :)) asta e, ne miscam un pic mai incet dar eu cel putin, nu renunt la proiect v-am pupat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning