![]() |
Re: Machetele mele - coshco
2 Attachment(s)
terminata si plecata la primul raliu
|
cu stergatorul ala ce ai facut?:???:
|
l-am lipit
nu prea estetic ...................... |
frumos frumos bvo;)
|
iarasi...dacia 1300 :))) tocmai cand zici ca s-a terminat hop mai apare alta :)))nu zic ca nu-i interesanta ,dar am vazut-o de mi-au sarit ochii :)) cred ca aproape fiecare user a prezentat aceasta macheta! :D
|
Quote:
|
pff ,nu ai prezentat dacia??!!! :lol: mare greseala ai facut :D:lol::D:lol:
|
Of topic:Nu mi se pare ca esti ontopic Flyproject, nu inteleg de ce esti ironic cu acest user ce si-a prezentat macheta.
On topic:Coshco ,mie personal imi place cum ai modificat macheta. |
Quote:
|
multam fain Miria
|
Uite un adevarat fan al raliurilor. Felicitari pentru machete si pentru "obsesia" raliurilor. Cat despre "problema" celor care tot dau cu bata in Dacia 1300 (macheta DeAgostini, desigur), mi-am facut cont aici sambata trecuta si de atunci m-am plictisit cate posturi aiurea am citit legat de tuningul machetelor Dacia 1300. Sunt si ei invidiosi. :lol: Chiar astazi am trecut pe langa o Dacia 1300 modificata cu gust si langa care erau mereu 2-3 pustani care se trageau in poze pe langa ea. Dacia 1300 e un "logo" national, nu are rost sa ne batem joc de ea si de cei care o indragesc. Felicitari pentru transformarea dintr-o macheta obisnuita intr-o adevarata macheta de rally. Tine-o tot asa!
|
[QUOTE=kunwulf;4670773]Uite un adevarat fan al raliurilor. Felicitari pentru machete si pentru "obsesia" raliurilor. Cat despre "problema" celor care tot dau cu bata in Dacia 1300 (macheta DeAgostini, desigur), mi-am facut cont aici sambata trecuta si de atunci m-am plictisit cate posturi aiurea am citit legat de tuningul machetelor Dacia 1300.
Sunt si ei invidiosi. :lol: ai ghicit!!! |
Quote:
Scuze pentru off-topic, coshco. |
Quote:
|
chiar n-am vrut sa acord o prea mare atentie acestei machete. pur si simplu am luat-o si am vrut s-o fac de rally. atat . nici n-am criticat-o , nici n-am ridicat-o in slavi.
oricum , va multumesc pentru postari |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning