Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - coshco (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/185735-machetele-mele-coshco.html)

coshco 25-10-11 14:56

Re: Machetele mele - coshco

2 Attachment(s)
terminata si plecata la primul raliu

JackSpinAG 25-10-11 14:59

cu stergatorul ala ce ai facut?:???:

coshco 25-10-11 15:08

l-am lipit
nu prea estetic ......................

Vladutuu 25-10-11 15:13

frumos frumos bvo;)

flypr0ject 25-10-11 18:44

iarasi...dacia 1300 :))) tocmai cand zici ca s-a terminat hop mai apare alta :)))nu zic ca nu-i interesanta ,dar am vazut-o de mi-au sarit ochii :)) cred ca aproape fiecare user a prezentat aceasta macheta! :D

DrifterGT 25-10-11 19:22

Quote:

Originally Posted by flypr0ject (Post 4668917)
cred ca aproape fiecare user a prezentat aceasta macheta! :D

Eu nu... :cry:

flypr0ject 25-10-11 20:11

pff ,nu ai prezentat dacia??!!! :lol: mare greseala ai facut :D:lol::D:lol:

Miria 25-10-11 20:21

Of topic:Nu mi se pare ca esti ontopic Flyproject, nu inteleg de ce esti ironic cu acest user ce si-a prezentat macheta.
On topic:Coshco ,mie personal imi place cum ai modificat macheta.

coshco 25-10-11 22:57

Quote:

Originally Posted by flypr0ject (Post 4668917)
iarasi...dacia 1300 :))) tocmai cand zici ca s-a terminat hop mai apare alta :)))nu zic ca nu-i interesanta ,dar am vazut-o de mi-au sarit ochii :)) cred ca aproape fiecare user a prezentat aceasta macheta! :D

da ..........dar mai apare si alta diferita.......... a mea......... a altora ......... e dreptul fiecaruia sa prezinte ce vrea .... din partea mea ... astept inca 1022 de Dacii sa fie prezentate de tot mai multi........

coshco 25-10-11 22:58

multam fain Miria

kunwulf 26-10-11 14:42

Uite un adevarat fan al raliurilor. Felicitari pentru machete si pentru "obsesia" raliurilor. Cat despre "problema" celor care tot dau cu bata in Dacia 1300 (macheta DeAgostini, desigur), mi-am facut cont aici sambata trecuta si de atunci m-am plictisit cate posturi aiurea am citit legat de tuningul machetelor Dacia 1300. Sunt si ei invidiosi. :lol: Chiar astazi am trecut pe langa o Dacia 1300 modificata cu gust si langa care erau mereu 2-3 pustani care se trageau in poze pe langa ea. Dacia 1300 e un "logo" national, nu are rost sa ne batem joc de ea si de cei care o indragesc. Felicitari pentru transformarea dintr-o macheta obisnuita intr-o adevarata macheta de rally. Tine-o tot asa!

2010 26-10-11 14:44

[QUOTE=kunwulf;4670773]Uite un adevarat fan al raliurilor. Felicitari pentru machete si pentru "obsesia" raliurilor. Cat despre "problema" celor care tot dau cu bata in Dacia 1300 (macheta DeAgostini, desigur), mi-am facut cont aici sambata trecuta si de atunci m-am plictisit cate posturi aiurea am citit legat de tuningul machetelor Dacia 1300.

Sunt si ei invidiosi. :lol:

ai ghicit!!!

kunwulf 26-10-11 14:49

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4670779)

ai ghicit!!!

Iti dai seama ca acolo a fost o gluma ironica, nu? :lol: Nu e vorba de invidie, stiu prea bine asta. E vorba de "romanism" mai mult. Un fel de "uite-l si pe asta, isi cumpara macheta de 12 lei si o modifica si el". Raman la ideea cu "gusturile nu se discuta". :twisted:

Scuze pentru off-topic, coshco.

steaua23 26-10-11 18:30

Quote:

Originally Posted by kunwulf (Post 4670791)
Iti dai seama ca acolo a fost o gluma ironica, nu? :lol: Nu e vorba de invidie, stiu prea bine asta. E vorba de "romanism" mai mult. Un fel de "uite-l si pe asta, isi cumpara macheta de 12 lei si o modifica si el". Raman la ideea cu "gusturile nu se discuta". :twisted:

Scuze pentru off-topic, coshco.

De fapt asta vor sa inteleaga cei ce sunt criticati. Ideea era ca se face mult prea mult tam-tam pentru o macheta relativ slaba. Buna ca raport calitate / pret, dar realizata la nivel submediocru. N-am nimic cu nimeni, nu ma deranjeaza machetele in sine, insa i se acorda prea multa atentie. Am si eu 2 machete din seria asta si chiar nu e nimic special la ele. Sunt ok ... costa putin, dar nu pot spune ca e ceva senzational ...

coshco 27-10-11 08:33

chiar n-am vrut sa acord o prea mare atentie acestei machete. pur si simplu am luat-o si am vrut s-o fac de rally. atat . nici n-am criticat-o , nici n-am ridicat-o in slavi.
oricum , va multumesc pentru postari

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning