![]() |
Re: E90 - My new Beast BMW 335d
Quote:
nu stiu ca n-am facut alta era deja facuta, i-am zis omului ce stiu ca platesc atat..si legat de impozit nu l-am platit ca nu o am de 1 an..si oricum nu ma pasioneaza cat e...ma doare undeva de el, poate sa fie si 100 de mil..asa ca ./ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Salut ... Da unichip-ul e pus la noi dar nu stiu unde ca asa am luat-o , o sa-i fac si o fisa dyno ..in curand si o sa o postez. |
1 Attachment(s)
Mi-am comandat azi capota din carbon DTM look (Vorsteiner VRS Vented Race Hood Single Carbon Black BMW E90 Sedan 06+ )
pleoape si grila din carbon (narile) Abia astept sa vina ... |
Quote:
|
Quote:
|
poate nu plateste el ipozitul, cat consuma un 3000cm3 si 330 cai pe diesel?
|
Quote:
pai nu-l vand imediat, e pus la vanzare ca eu asa am facut cu toate masinile! intre timp il fac frumos, de 2 luni stau dupa jante!!! si sapt viit le am :lol: |
Azi mi-am mai comandat un pachet de ///M si Jante de ///M modelu nou ... si splittere pt bara fatza ...
Pe 23-24 e gata masina inclusiv tot pe ea :P abia astept , ca sa ajung la SIBIU la expozitia de tuning. |
frumoasa masina.daca vrei te astept pe 26-27 si la cluj la tuning show la iulius.organizam tuning show.putem parca amandoua bmw-urile langa olalta ca mai vine ceva prieteni cu bmw-uri.succes cu proiectul or sa dea bine capota carbon cu pachet M si alte alea.multi km fara incidente
|
2 Attachment(s)
Asa o sa arate masina , abia astept ... mai e f.putin
Si o chestie tare cu numaru WPO W POWER :P |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |