![]() |
Re: Nubira II
Ingrijita masinuta si foarte curata...motorul nici nu se aude doar claxonul :lol: Salut..
|
Quote:
:oops::oops:...multumesc pt complimente;)...la fel si a ta...de obicei e si mai curata...cred ca am o boala cu asta..mai ales in ea...curatenie..curatenie..si iar curatenie...toti prietenii imi zic ca sunt un pic nebun cu treba asta:oops:..dar nu pot sa conduc daca e mizerie in ea...un fir de praf imi sta pe creier....dar eu zic ca e de bine!;) numai bine! |
Normal ca e bine, o masina curata si intretinuta niciodata nu trece neobservata si de multe ori arata mult mai bine ca altele 'tunate'...
|
Quote:
multumesc Robert...;);) vezi ca-ti las un PM! numai bine! |
Quote:
nu vii cu masina la daewoo meet craiova sa o prezinti :d?uite aici topicul http://www.craiovaforum.ro/fan-clubu...up-376639.html apropo arata bine.sa o stapanesti sanatos |
Merci frumos, eu incerc sa o tin cat mai bine :))
Si a ta arata bine , ingrijita :P Eu nu te-am vazut prin oras , data viitoare da=mi un semn :D Poate ne vedem la Daewoo meet daca te hotarasti sa vi :P ! Numai bine ! |
Quote:
Quote:
data viitoare iti dau un semnal ceva...masina mea o gasesti mai toata ziua pe la Institut..sunt la TCM la facultate... inca odata multumesc, numai bine la toata lumea!:peace::peace: |
6 Attachment(s)
si ca tot vorbeam noi de curatenie...;);):oops:
|
2 Attachment(s)
...si un mic polish...8)....cam greu fara o masina de polishat:???:...dar merge si la mana cu o carpa uscata si curata;)....
diferenta se observa doar la ochii...adica nu se mai cunosc acele mici zgarieturi...si fuge apa ca de gasca:lol:... |
Quote:
|
Quote:
NU...este polish...si de polish fuge apa;),nu numai de ceara...o sa urmeze si o ceruire cat de curand! numai bine! |
Quote:
frumoasa foc masina......ai grije cu polishul pentru ca iti distruge lacul de la vopsea. nu trebuie frecat foarte tare si nici dat prea des. bafta in continuare! |
Quote:
multumesc mult pt complimente:oops:;)...si a ta e frumoasa;)...fa-ti un topic pt ea! nu ne-am intalnit deloc in trafic...mai schimbam o vb poate;) da stiu cum sta treaba cu polish-ul...nu este foarte abraziv acesta de l-am folosit eu...si nici nu am frecat ca nebul...doar sa mai elim din zgarieturile superficiale si "panza de paianjen"...si nu cred ca o sa mai vada polish curand...sau prea des! cat de curand urmeaza si o ceruire! numai bine! |
Quote:
|
Quote:
ai PM!;) numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning