![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
Ma ScAcKi nu am da daca gasesc ceva BUN iti dau
|
care imi zice si mie cum se face un burnout profesionist....ca ala de pe digimods ii fix pix...nui real deloc.....astept raspunsu' vostru ....multumesc anticipat
|
Am si eu o mica curiozitate . Cum fac vopseaua cameleon la o masina ? Daca nu puteti sa-mi explicati fiecare pas , dati macar un link spre un site cu tutorial in engleza sau franceza despre crearea de culoare cameleon .
|
1 Attachment(s)
cum activez si eu cs2?ca imi da chestia asta(din poza)si orice ii dau imi iese dupa aia din program:evil: :cry:
|
Activation Options selectezi sa activezi prin telefon dupa care iti apar niste casute unde poti scrie activation number. Activation number il generezi din folderul crack este acolo un executabil care este generator de cd-key-uri si seriale de activare .... Good Luck sper ca m-am facut inteles Ra2
|
da ms. am rezolvat problema
|
chiar nu are nimeni un mesh grilles klumea?
|
am si o intrebare cum bag diferitele tipuri de caractere ale textului in photoshop?
|
pai dacaai tipul de caracter care il vrei....dai un search prin comp shi iti apare un folder din sitem cu fonts tragi acolo fontul care il vrei shi se instaleaza automat..;)good luck
|
1 Attachment(s)
Ce are frate ka nu mai stiu ce sa mai fac ....am facut un print screen
|
Reinstall ! :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
shi eu am probleme cu el....dintr-o data asa...heeelllppp...l-am reinstalat si da aceeasi eroare
|
dezinstaleazal din add\remove programs ;) si dupa instaleazal iarasi , iar daca nu mere inseamna ca a patit ceva kit-ul ;)
|
de acolo l-am dezinstalat...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning