![]() |
Re: E46 - Noul proiect NWA - Bmw e46
Quote:
|
frumoase toate trei, pisicu e 46-le si nu in ultimu rand e 39-le, vreau sa te intreb o chestie, pe e 39 ai suspensie sport ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumoasa masina.o iesit chiar foarte bine.tot imi place si aripile si interioru si tot.eu nu sunt fan a masinilor gri dar asta chiar arata bine
|
Quote:
|
salut,
o remarca... lasa-l jos, umbla la jante, joaca-te cu ET-urile, J-urile, strechuri si crede-ma o sa ai alta masina! parerea mea... numai bine, bafta multa in continuare! ;) |
Quote:
Tu cum te descurci cu fiara ? |
Quote:
de suspensie te rezolv ieftin si bun!!! am pe stoc... alte jante da, mai late un pic , ET urile par interesante :lol: cu fiara... ma descurc, mai putin cu politia... am vreo 3 radare aiurea luate... cred ca o sa ii dau numerele jos si ma apuc de haos! :twisted: |
depinde de pret ca mi-am gasit si eu foarte ieftine.
|
bvo pentru pisicuta, e aranjata foarte frumos,sa ai parte de ea si la cat mai multi km fara evenimente !
|
ms ms , dar nu se compara cu o pisicuta e46-le. Pentru distractie si japca un e36 este tot ce trebuie. Astea deja sunt pretentioase,inca sunt cu gandul la un e36 cu motor baban.. Unde e distractia daca totul costa de 3 ori mai mult decat la e36 ? Eu am vrut sa iau un 328i dar a fost combinatia cu asta,altfel nu aveam eu treaba cu e46-le. Un e36 era tot ce aveam nevoie,linii,burn,japca,stabilitate,fiabilitate.. Eu vroiam o masina de care sa imi bat joc in sensul sa fac ce vreau cu ea sa pot sa modific tot la ea. Asta nu e chiar o masina de care sa iti bati joc..
|
Quote:
|
nu mai molestati ma masinile... tratati-le ca atare!
ce o sa mai plangem in 10 ani dupa pisici, nu or mai fie si atunci sa vezi e46 chinuite sa dea burn!!!8) |
o sa fie e36 cate vrei si peste 10 ani fara grija. Bani de investit in ele sa fie si vor ramane mult si bine in carti :evil:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning