Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   RS4 - Dezamagire (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18430-rs4-dezamagire.html)

DR.ZOZO 05-06-06 20:10

Re: Dezamagire

subaru lui staici are 411 cai,mai exact

cata4 05-06-06 20:12

A fost dusa cumva pe dyno in Budapesta sau de unde se stie mai exact puterea !?

GolfuletzS 05-06-06 20:13

salut zozo .... putin off topic ;)

m`a impresioant ce ai facut.... dand premiu special 4tuning unei masini Autohtone .. si cu atat mai mult care nu era din Oradea......

Si dupa parerea mea... Sasha ( posesorul Oltictului) a meritat din plin acest premiu !

Sasha Revenge !

DaBotta 05-06-06 21:14

Zozo o fo mortales masinutza aia a ta micutza :) , imi vibrau geaca pe mine si mitza imi dadea cu balonu SAL in cap :) apropo eu cu Mitza am fost colegi de scoala ! dak ai un id de mess sa mil lasi pe pm sa mai povestim , o sa iti zic atunci mai exact cine is ! sigur ma stii

NightClubRacer 05-06-06 22:02

hmm o dezamagire nu din partea celor care au organizat 4tuningu day revenge, ci din partea drumurilor de care au avut parte cei care au venit din bucuresti. In drum spre intoarcere, baiatu cu bora a luat o groapa si a strambat janta foarte urat. din pacate nu a apucat ca sa faca casco la jante...foarte trist. Daca stie cineva, unde s-ar putea repara? Multumesc! Sper sa nu fie ceva offtopic, dar am zis ca e bine sa se stie ce au patit si unii pasionati de tuning. :( romania ce sai ceri...

DaBotta 05-06-06 22:12

Da pe draqu :((( ce pakat kiar erau super faine jantele :(( pakat de el , kiar atunci seara cand l-am vazut eu ca a parkat la pensiune , a mutat masina ca era sub o schela si ii era frica , uite ca de ce ti frica nu scapi , si o fo avarie mai usoara dar a fost , pakat :(

M.T.M. 05-06-06 22:19

loool. Da ai dreptate acuma mi-am adus aminte ca atunci cand a venit a venit pe platforma, dar repet io am vazut cu ochii mei cum mai avea una alta in portbagaj, dar revin asta ii vina lui. Din pacate pt cei ce stim ce ii aiai un audi si mai ales rs4, a fost o dezamagire.

DaBotta 05-06-06 23:31

M.T.M. corect , si parca daca iti doreai atat de mult un RS4 parca te-ai mai razgandit :) eu am prieteni care erau disperati dupa RS4 , si de ieri incepand , erau dispearti dupa IMPREZA :) se mai intampla

florynu 05-06-06 23:39

Dezamagire

deci sa va spun shi eu ce am vazut !
ala NU ERA AUDI RS4 DE LA CLUJ care a facut ravagii acolo !
unu la mana : banneru de pe parbriz diferit shi ...............jentzile erau 100 la 100 altele
pai ala de la cj avea jentzi pe 19 shi mult mai mortale shi astea nu erau asha mari
shia cuma cred eu ca nu le schimba la fiecare cursa nu ?

CrisRai 06-06-06 00:53

Quote:

Originally Posted by M.T.M.
haideti sa va lamuresc. Dupa cum se vede sunt si eu Fan AUDI si mai ales MTM. Dar sa va detaliez un pic tehnic:

1. Audi RS4 - tipul care conducea acel audi RS4 este proprietarul filialei MTM in RO, care este la CJ. Masina este Stock adika nu avea pe ea nici un fel de chip sau alta smecherie, si prin urmare 420 CP. In al doilea rand in masina respectiva in portbagaj era plin de bagaje ale celor ce au venit cu ea (asta e problema lor).

2. Subaru WRX modelul 2005 - are turbina dusa la 1.8- 1.9 bari, intercooler schimbat si aproximativ 440CP. Si in plus era aproape chel, adika golit de tot ce era inutil.

Si acuma concluzia: Trebuie lut in calcul si raportul masa pe CP. Audi: 420 CP la 1650KG, Subaru standard fara chelire: 265 CP - 1465KG. Se vede clar ca in cazul de fata unde subarul era de 440CP raportul de putere/KG este in favoarea lui. Dar pe de alta parte sunt si eu de accord ca domnul de la MTM CJ nu a tras de masina la capacitatea maxima a ei.

Cam atat.

auzi 440 de cai ma faci sa rad :))

SFW 06-06-06 01:57

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8
Este RS4 MTM chiar !!
Si are 480 de cai dupa spusele celui care era cu masina,fatza de 420 stock.
Masina este grea si nu este turbo !!
Chiar daca motorul de 4200 cmc este mare fatza de 2000 cmc cuplul dezvoltat nu este unul senzational.(430 nm stock)

Impreza lu Staici mergea bine si era normal sa i-o dea !
EVO 9 stock il papa pe RS4 chiar daca are "doar" 5,7 sec. 0-100 ,fatza de 4,8 sec. ale lui RS4 !

MTM nu a scos inca vreo modificare de performanta pt noul Rs4 .... singura modificare la rs4 din partea MTM este ridicarea limitei de viteza la 280 km/h
Deasemenea evacuarea ... care este cu 4 iesiri ... si capota de carbon.
Se lucreaza la un compresor dar inca nu a aparut nimic oficial ... cel putin pe forumurile celor inebuniti dupa RS-uri (unde sunt si multi proprietari de S-uri si rs-uri) nu a aparut nici un detaliu .... asa ca .... eu zic ca RS4 ala era stock ....

Mai aveam o poza si cu motorul desfacut da nu o gasesc .... :rolleyes2 :-)

intel23 06-06-06 09:02

Io cred ca tipul cu Subaru l-a mituit pe cel cu Audi RS4 .
Asa am auzit niste zvonuri :D

SFW 06-06-06 09:13

Pana la urma RS4 nu e masina de 400 de metri ... nu de asta a fost facuta (ma rog. nici impreza) .... asa ca nu e mare tragedie ...

Si in al doilea rand ... si cel mai important ... nu era un subaru stock, sau aproape stock ca sa fie asa mare tragedie ... parca nu a plans lumea atat nici cand subaru lui Andrei a castigat in fata lui ono ... si lambo-ul e altceva ...

Eu tot mi-as dori un rs4 ... chit ca o sa ma bata la liniute subarurile :shock: :D

EVOLUTION8 06-06-06 09:24

Quote:

Originally Posted by M.T.M.
sunt sigur de modificari. din surse sigure.

Iti spun eu din surse cele mai sigure,adika ochii mei , ca intercooler-ul era cel de fabrica.
Iar despre boost am discutat cu cineva apropiat lui, si stiu cu ce prs merge.
INKA O DATA iti repet, ca sa mearga pe 1,9 boost trebuiesc destul de multe.

EVOLUTION8 06-06-06 09:27

Subaru nu a fost stock.
DAr dupa timpi RS4 a fost batut de toate 4x4-urile.
Subaru a lui Florin
Subaru STI 2006
EVO 9
EVO 8

All times are GMT +2. The time now is 20:11.

- Copyright 2026 4Tuning