![]() |
Re:
Quote:
|
:lol::lol::lol: yamahaer1cip poate vii si cu motoru....... parca asa am inteles :P
|
muncesk de martzi pana luni pare rau .. tocmaai martzi sunt liber de la opt la opt
|
Re:
Quote:
pretene .. pe 2 oct. sunt curse la ploiesti ... si cred ca o sa fiti putini .. :) :) :) in caz ca asta nu stiai .. de curse .. :) |
pai cati mergeti la curse in ploiesti?
|
pai shi frate ashtia mai ici care nu merg ca BIZ,eu,dogarel care nu cred ca vrea sa mearga.. ashtia nu se pot intalnii?
|
hehe footix lasa ma baietzii sa se intilneasca ca ei nu merg .art cum mere treaba cu site'ul??????
|
ne intalnim destui ... si`s curios cati dintre voi merg la Ploiesti ?
|
BIZ >yamahaer1cip poate vii si cu motoru....... parca asa am inteles
din pacate si momentan motoru erupt an doua am avut accident pe la anceputul veri de venit vin osa ancerc sa vin cu altu daca pot toate cele bune respect la toata lumea si sa ne vedem acolo :wink: :D :o sa fie vremea marfa |
:(( 4 u yamahaer1cip lasa ca il faci u bine ........acum hai sa ne rugam sa tina vremea cu noi ........ ca daca nu :(((((
intrbare: daca o sa fie asa cum a fost pana acum mai veniti? ..... eu unu as veni :P da sa dea Domnu vreme buna macar de la 5 la 8 :D |
nu conteaza vremea.
|
Eu zic k e foarte prost pozitzionata!!!
Nu o sa pot sa vin ! :x Deoarece merg la cursa... Multa lume merge! X-team , andrei.. etc! :wink: Sper sa va distratzi sau sa alegetzi alta data pt. intalnire! BAFTA! |
oricum lume vad ca vine chiar shi cu cursa shi cu ocazia asta mai astam shi noi de vorba mai ales ca vine shi dogarel cu mashina shi o sa facem niste filmuletze marpha shi poze ca aduc camera.o sa iasa marpha shi mergem la un restaurant aproape ceva.
|
Re:
Quote:
|
mai ady nu conteste ca mergem acum doar noi astia fara masini \"momentan:P\" ( ma rog majoritatea ), dar daca voi o sa vreti porma sa ne mai intalnim odata eu zic ca nu o sa fie de prisos da sa fiti mai multi cu masinutele :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning