![]() |
Re: Decapotabila
azi ..in momentul in care scriu este in Ploiesti Masina..poate s-a Observat..:)
|
Am vazut ceva suspect dar nu imi venea sa cred si drept urmare am intors sa ne convingem undeva prin centru, v-am claxonat dintr-un Oltcit alb.
Ghici ce? primul Oltcit decapotabil vazut ever + ca mai si circula pe strazile noastre. Bravo, felicitari pentru reusita. :peace: Poate ajungem sa il studiem si de aproape. |
3 Attachment(s)
am Avut ocazia sa fac si Io` caitva Km azi cu el...am fost Pina la Ramnicu Sarat ..Impresi
Masina Torsioneaza <nu MULT DAR torsioneaza> plus ca nu prea am Fost Satisfacut de Cutia5RO pe 11oocc ....Frina , ca sa fiu mai Exact Repartitoru este Blocat deschis si nu aveam o repartizare Corespunzatoare In fine SE REZOLVA :) si Cu ROTIILe o sa se Rezolve |
INCA nu e terminat si REPET ,NU E A MEA....Spectator,Punind Mina la Treaba si Ajutind cu Idei
|
E nebunie,minunata,spectaculoasa!In zona BCR langa catedrala v-am vazut si claxonam de zor entuziasmati:twisted:8):lol: Sa mearga mult si bine!
|
buna treaba,e un inceput ...poate cine stie "inginerii" respectivi relanseaza Oltcitul:D
|
Pe unde anume in Buzau se poate vedea minunatia? o sa ma plimb si eu zilele astea pe acolo:rolleyes2
|
zona Bariera Brailei la AUTO COM<reparatii tinichigerie auto> LILICA..intrebatii de el... CARE vrea s-o vada cind e pe aici<bz> dati un tel 0747774622
|
Nu pot spune decat:fooooarte tare!Bravo!:lol:
|
Vazut azi jucaria in Magura, Buzau, la statui. faina :)
|
Super tare maşinuţa, felicitări proprietarului :lol:
|
Quote:
|
Superba!!!
|
2 Attachment(s)
Wow :shock:
Vazut in Ploiesti: |
Ce bine arata, dar parca garda la sol e cam inalta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning